Provta dig hemma och skicka på labbanalys – få svar på om du lider av laktosintolerans

Misstänker du att du lider av laktosintolerans?
Om du vill ta reda på det på ett snabbt, enkelt och diskret sätt kan du göra det genom Dynamic Codes självprovtagningskit.
Dessutom just nu med 10% rabatt med koden Mage10!
Du provtar dig hemma och skickar för labbanalys och inom bara några dagar får du svar online.

Självprovtagningskitet visar om du lider av laktosintolerans! Beställ idag och få 10 procent rabatt med koden Mage10 

Ont i magen, svullen mage, diarré och gaser. Det är bara några av de vanligaste symptomen på laktosintolerans. Symptomen kan komma och gå och kan ibland upplevas som diffusa, vilket gör det extra svårt att veta att det handlar om laktosintolerans.

Dessutom kan symptomen likna tecknen på andra sjukdomar och tillstånd, så som IBS och glutenintolerans.

Just därför är det viktigt att provta sig och med Dynamic Codes självprovtagninskit kan du göra det enkelt och snabbt hemma. Med deras prov får du svar på om du har de genetiska anlagen för primär laktosintolerans, som är den vanligaste varianten.

JUST NU: 10 procent rabatt på alla tester inom kategorin ”Mage och tarm”! Ange rabattkoden: Mage10

Provet skickas hem till din brevlåda 

Du tar provet hemma och skickar sedan tillbaka det till Dynamic Codes laboratorium för analys. Efter fem vardagar hämtar du ditt svar på webben. 

Vid behov hjälper Dynamic Code dig vidare med specialistrådgivning tillsammans med deras digitala samarbetspartners. De kan hjälpa dig med kostplaner, tips och intyg – något som ofta behövs för att få specialkost i skolan.

Svaret du får har en säkerhet på minst 99,5 procent, vilket innebär att det är lika säkert som att provta sig hos en läkare.

Provet, som i vanliga fall kostar 299 kronor att beställa, går nu att köpa till rabatterat pris.

Just nu erbjuder Dynamic Code nämligen 10 procent rabatt på alla deras tester inom kategorin ”Mage och tarm”. För att ta del av rabatten uppger du rabattkoden: Mage10.

Självprovtagningskitet visar om du lider av laktosintolerans! Beställ idag och få 10 procent rabatt med koden Mage10 

*Villkor: rabattkoden ger 10 procent rabatt på Dynamic Codes tester inom kategorin ”Mage och tarm”. Gäller inte i samband med andra kampanjer. Giltighetstid: 5/7 2021

 

 

Nästa artikel