Här är självprovtagningskitet som visar om du har antikroppar

Vill du veta om du har antikroppar mot coronaviruset som orsakar covid-19?
Men vill slippa gå till ett provtagningsställe?
Med Dynamic Codes självprovtagningskit för Covid-19 antikroppar tar du provet själv hemma och får ett tillförlitligt svar efter två dagar.

Beställ ditt självprovtagningskit för Covid-19 här – få ett säkert och pålitligt svar med laboratorieanalys

Antikroppar bildas av kroppens immunförsvar och kan visa om en person har fått ett naturligt skydd efter genomgången covid-19-infektion.

Det kan dock ta tid för kroppen att bilda antikroppar och ett antikroppstest bör inte tas för tidigt, utan ungefär tio dagar efter avslutad infektion. I dagsläget har Folkhälsomyndigheten gjort bedömningen att den som har utvecklat antikroppar troligen har ett skydd som varar upp till ett halvår.

Nu kan du med ett säkert och pålitligt självprovtagningskit få besked om du har antikroppar – utan att behöva besöka ett provtagningsställe. Dynamic Code erbjuder nämligen ett test med självprovtagning för Covid-19 antikroppar –  med högsta tillförlitlighet tack vare den kvalitetssäkrade laboratorieanalysen. 

Dynamic Code hjälper dig hela vägen från test och säker diagnos till uppföljande behandling och vård! Läs mer här

Provet är både är CE-märkt och registrerat hos Läkemedelsverket.

–  Det innebär att du som privatperson själv, hemma, tar ett litet blodprov genom ett stick i fingret. Blodprovet postas sedan till ett kvalitetssäkrat laboratorium, berättar Bo Cederholm, specialistläkare inom klinisk immunologi.

Efter att du tagit provet skickar du tillbaka det för analys hos Dynamic Codes kvalitetssäkrade laboratorium i Linköping.  Två dagar efter att provet har anlänt till labbet hämtar du ditt provsvar med din anonyma analyskod.

Självprovtagningskitet kostar 595 kronor att beställa och skickas omgående hem till din brevlåda. Givetvis med fri frakt. Klicka på länken här under för att läsa mer.

Beställ ditt självprovtagningskit för Covid-19 här – få ett säkert och pålitligt svar med laboratorieanalys

 

Nästa artikel