Här är Dynamic Codes smarta självprovtagningskit för kvinnor

Dynamic Code revolutionerar svensk vård och erbjuder flera smarta självprovtagningskit för kvinnor.

Du hämtar provsvar smidigt online och behövs behandling hjälper Dynamic Code dig vidare till medicinsk rådgivning eller E-recept.

Dynamic Code hjälper dig hela vägen från prov och säker diagnos till uppföljande behandling och vård! Läs mer här

Kvinnohälsa är ett område som traditionellt är förbisett inom forskningen, läkemedelsindustrin och vården. Just därför har det blivit ett viktigt fokusområde för det svenska bolaget Dynamic Code som satsar stort på att erbjuda flera självprovtagningskit för kvinnor.

Tyvärr är det många kvinnor som upplever att deras liv blir begränsade på grund av vaginala sjukdomar. Vaginala sjukdomar och infektioner ger ofta symptom som gör vardagslivet svårt genom smärta och obehag, klåda och dålig lukt. Trots detta prioriteras inte underlivsbesvär inom vården.

Men med Dynamic Codes självprovtagningskit kan livskvalitén för kvinnor som drabbas av vaginal ohälsa höjas.

– Självprovtagningskit är en viktig del i utvecklingen framåt. Jag tror att kvinnor idag värdesätter snabb och medicinskt säker hjälp för problem som svampinfektioner eller bakteriell vaginos, säger Emma Karling Widsell, legitimerad barnmorska.

Dynamic Code hjälper dig hela vägen från prov och säker diagnos till uppföljande behandling och vård! Läs mer här

Dynamic Codes självprovtagningskit, som ofta är baserade på DNA-teknik, beställs online och kan utföras vart du än befinner dig. Proven analyseras i deras labb och provsvaren hämtas via en kod på webben – säkert och helt anonymt. 

Skulle ditt provsvar visa sig vara positivt hjälper Dynamic Code dig vidare till via en digital vårdgivare för efterbehandling.

 

Här är de självprovtagningskit Dynamic Code erbjuder inom området kvinnohälsa:

 

✔️Bakteriell vaginos  och candida

Symptomen på bakteriell vaginos och svamp är väldigt lika men de ska behandlas på olika sätt. Därför är det värdefullt att provta sig för båda samtidigt –  och det kan du med Dynamic Codes självprovtagningskit.

 

✔️Urinvägsinfektion kvinna

Med Dynamic Codes självprovtagningskit för urinvägsinfektion kvinna kan du ta prov direkt vid första symtom. Eftersom deras prov upptäcker mycket små mängder av de bakterier som orsakar urinvägsinfektion behöver du inte vänta och se om symptomen blir värre. 

För att undvika komplikationer som till exempel njurbäckeninflammation är det viktigt att få korrekt behandling vid urinvägsinfektion.

Som gravid är det extra viktigt att provta sig om du upplever symtom. Om urinvägsinfektionen orsakats av grupp B-streptokocker (GBS), kan infektionen smitta barnet både under graviditeten och vid en vaginal förlossning.

 

✔️Fler nyheter

Dynamic Code ligger i framkant när det gäller självprovtagningskit och och fyller hela tiden på med nyheter på sin sajt. 

Inom kort lanseras även ett självprovtagningskit för HPV. HPV, även kallat humant papillomvirus, är en grupp på över 200 virus som kan smitta vid hud- eller slemhinnekontakt, som vid oskyddat sex. Med Dynamic Codes självprovtagningskit detekterar man de 14 virusstammarna som kan orsaka cancer.

Dynamic Code hjälper dig hela vägen från prov och säker diagnos till uppföljande behandling och vård! Läs mer här

Nästa artikel