Skippa de långa väntetiderna – självprovtagningskitet visar om du lider av glutenintolerans

Tre procent av Sveriges befolkning lider av glutenintolerans.
Men att få en diagnos kan ta över fem år.
Nu behöver du inte vänta längre.
Med Dynamic Codes innovativa självprovtagningskit med labbanalys kan du få svar på bara några dagar .
Dessutom får du 10 procent rabatt på din order med koden Mage10!

JUST NU: 10 procent rabatt på alla tester inom kategorin ”Mage och tarm”! Ange rabattkoden: Mage10

Glutenintolerans, även kallat celiaki, är en kronisk inflammatorisk sjukdom som innebär att du inte tål proteinet gluten som finns i mat.

Symptomen på glutenintolerans kan vara många och är ofta diffusa. Det kan handla om trötthet, orolig mage, depression eller blodbrist.

Faktum är att detta är en underdiagnostiserad sjukdom och idag lider minst tre procent av Sveriges befolkning av glutenintolerans.

Dessutom har hela 50 procent av befolkningen anlag för att utveckla sjukdomen, något som kan ske när som helst under ens livstid.

JUST NU: 10 procent rabatt på alla tester inom kategorin ”Mage och tarm”! Ange rabattkoden: Mage10

Tyvärr tar det väldigt lång tid för att få en diagnos genom den traditionella vården – ofta får de drabbade vänta över fem år från första läkarbesöket till diagnos.

Det har lett till att många diagnostiserar sig själva och börjar med glutenfri kost. 

 – Obehandlad eller bristfälligt behandlad celiaki medför en försämrad livskvalitet, och är kopplat till en ökad risk att dö i förtid. Förutom stort lidande för individen innebär detta också ökade samhällskostnader och det är därför angeläget att så tidigt som möjligt upptäcka celiaki och påbörja behandling, berättar Anne Kihlgren, grundare av Dynamic Code.

Dynamic Code kan erbjuda en snabbare lösning som gör att du slipper vänta i år på att få svar. De erbjuder nämligen tre olika typer av självprovtagningskit för glutenintolerans. Och alla med 10% rabatt.

Dynamiccode.com kan du enkelt beställa ditt självprovtagningskit. Kitet skickas hem till dig i ett diskret kuvert. Du följer sedan instruktionerna och tar provet själv och sparar den anonyma analyskoden. Efter det skickar du tillbaka provet till Dynamic Code.

Passa på nu när Dynamic Code erbjuder 10 procent rabatt på alla deras kit inom kategorin ”Mage och tarm”. Rabatten gäller inte i samband med andra kampanjer. Rabatten gäller till och med 5 juli 2021.

Efter bara några dagar hämtar du ditt svar på Dynamic Codes hemsida. Vid behov hjälper de även dig vidare till ett digitalt vårdbesök. Både enkelt och smidigt.

JUST NU: 10 procent rabatt på alla tester inom kategorin ”Mage och tarm”! Ange rabattkoden: Mage10

 

Nästa artikel