Experten: ”SKIN passar alla som vill ha en hudvårdsrutin baserad på fakta”

Lägger du pengar på dyra hudvårdsprodukter utan att se det resultat du önskar?
Med Dynamic Codes unika DNA-test SKIN får du veta din huds genetiska förutsättningar – och expertråd.
– Efter att du fått ditt testsvar kan du komma i kontakt med mig för att blir konsulterad och få en hudvårdsrutin anpassad efter testsvaret, säger Melinda Ingvarsson, auktoriserad och specialiserad hudterapeut.

Beställ SKIN DNA-test för din hud idag – 16 genetiska markörer undersöks

Att hitta rätt bland alla hudvårdsprodukter kan vara en djungel. Och rätt produkter för just din hy kan vara avgörande för att få  lyster och glow.

Med Dynamic Codes unika DNA-test SKIN får du en personlig analys med information om din huds genetiska förutsättningar. Bland annat vad som kan påskynda hudens åldrande och hur du kan förebygga genom att välja lämpliga hudvårdsprodukter.

– Det här testet passar alla som vill ha en hudvårdsrutin baserad på fakta. Du får svar om du har hög, förhöjd eller låg benägenhet för att till exempel bilda hyperpigmenteringar (mörka fläckar) eller åldras i förtid. Du kan också få reda på om din hud är känslig och om du har ett nedsatt antioxidativt skydd, säger Melinda Ingvarsson, auktoriserad och specialiserad hudterapeut hos Dynamic Code.

Testet skickas hem till din brevlåda, du provtar dig hemma när det passar dig genom att gnugga den mjuka delen av provtagningspinnen mot insidan av kinden.

Efter att ha skickat tillbaka provet till Dynamic Code hämtar du ditt provsvar online, med din personliga analyskod, inom bara några vardagar.

Beställ SKIN DNA-test HÄR! Upptäck din huds genetiska förutsättningar och få kunskap om hur du bäst anpassar din hudvård.

Efter att du fått ditt testsvar är det Melinda som guidar dig och kommer med smarta tips kring hur du bäst tar hand om din hud.

– Konsultationen är kostnadsfri och ingår i SKIN- testet. Du kan kontakta mig för att bli konsulterad och få en hudvårdsrutin anpassad efter testsvaret och hur du själv upplever din hud.

Melinda, som arbetat med hudvård i över 16 år, har själv gjort testet och blev faktiskt överraskad av svaret hon fick.

– Jag trodde att jag hade koll på min hud. Men, jag fick både väntade och oväntade svar, säger hon och fortsätter:

– Jag är känslig i huden och har lätt för att få pigmenteringar och det kände jag till sedan innan. Men testet visade även att jag har en förhöjd kollagennedbrytning, alltså att huden åldras i förtid. Det visste jag inte – genom att titta på mina föräldrars hudkvalitet så trodde jag att det skulle vara tvärtom! Så jag fick allt korrigera min hudvård en del, berättar hon.

Har du fått några reaktioner från personer som gjort testet?

– Ja, många är väldigt glada att de tack vare testet fått kunskap om vad deras hud behöver. Testet ger ju även svar på saker som vi inte kan se på hudytan.

Melinda har även märkt att många saknar att ha någon sakkunnig att ställa frågor till. Den personliga kontakten och den anpassade rutinen, att sakligt få information om vilka specifika produkter som behövs och hur de ska användas.

– Det är det många som uppskattar. Flera har återkopplat och varit väldigt nöjda med sin rutin och sin förbättrade hudhälsa, säger hon

Beställ SKIN DNA-test för din hud idag – 16 genetiska markörer undersöks

Nästa artikel