Dynamic Codes unika DNA-test SKIN avslöjar din huds genetiska förutsättningar

Vill du ha en frisk och välmående hud?
Då är det viktigt att du använder hudvård som är anpassad efter just din huds behov.
Med Dynamic Codes unika DNA-test SKIN få du veta din huds genetiska förutsättningar.
– Du får reda på hur du kan anpassa din hudvård, kost och livsstil för att få en så välmående hud som möjligt, säger Anne Kihlgren, Dynamic Codes grundare och affärsutvecklingschef.

Beställ SKIN DNA-test för din hud idag – 16 genetiska markörer undersöks

En frisk hud med naturlig lyster och glow är nog något många drömmer om och lägger både tid och pengar på att uppnå. Men det många kanske inte vet är att hudens förutsättningar beror upp till 60 procent på genetiskt arv, resterande beror på livsstil och miljön runt omkring dig.

Idag finns ett stort utbud av både hudvård och hudvårdsprodukter. Men samtidigt kan det vara svårt att hitta just de produkter som passar din hud bäst.

Det här vill Dynamic Code underlätta. Tack vare deras unika DNA-test får du en personlig analys med information om vilka genetiska förutsättningar som kan påskynda hudens åldrande och hur du kan förebygga genom att välja lämpliga hudvårdsprodukter.

– Det här DNA-testet ger information om din huds genetiska förutsättningar. Många gånger baserar vi kunskap om huden och hudvård på magkänsla eller trender. Smart hudvård börjar med ett DNA-test, berättar Anne Kihlgren, Dynamic Codes grundare och affärsutvecklingschef.

Få testet hem i brevlådan

Det smidiga med provtagningskitet är att det skickas hem till din brevlåda, du provtar dig hemma när det passar dig genom att gnugga den mjuka delen av provtagningspinnen mot insidan av kinden. Efter att ha skickat tillbaka provet till Dynamic Code hämtar du ditt provsvar online, med din personliga analyskod, inom bara några vardagar.

Beställ SKIN DNA-test HÄR! Upptäck din huds genetiska förutsättningar och få kunskap om hur du bäst anpassar din hudvård.

Testet delas upp i fem olika kategorier:

 

  • Kollagennedbrytning

 

Bryts ditt kollagen ned snabbare än normalt?

 

  • Glykering

 

Har du högre benägenhet att få rynkor på grund av sockerintag?

 

  • Pigmentering 

 

Hur motståndskraftig är din hud mot solskador och pigmentfläckar?

 

  • Antioxidantskydd 

 

Hur bra är ditt naturliga skydd mot fria radikaler? Kroppen har ett naturligt antioxidantskydd som fungerar som ett försvar mot de fria radikalerna. Hur starkt det skyddet är beror på dina gener.

 

  • Känslighet

 

Hur påverkas din hud av faktorer som klimat, luftföroreningar och starka kemikalier samt inre faktorer som till exempel stress?

Utifrån dessa kategorier får du svar som klassificeras enligt: Ingen förhöjd benägenhet, förhöjd benägenhet och kraftigt förhöjd benägenhet.

I svaret som du får efter provtagning ingår dessutom skräddarsydda hudvårdstips från en auktoriserad och specialiserad hudterapeut.
– Vill du ha en frisk och välmående hud är det viktigt att du använder en hudvård som är väl anpassad efter din huds behov och att då kunna ha din genetiska profil i åtanke är ett fantastiskt verktyg, säger Melinda Ingvarsson, auktoriserad och specialiserad hudterapeut.

 

Beställ SKIN DNA-test för din hud idag – 16 genetiska markörer undersöks

Nästa artikel