”Det är skönt att slippa köpa dyra laktosprodukter i onödan”

Josefine trodde att hon var laktosintolerant och spenderade både mycket tid och pengar på att anpassa sin kost.
Men så upptäckte hon Dynamic Codes självprovtagningskit och fick svaret att hon inte alls var laktosintolerant.
– Det känns otroligt skönt att ha ett säkert svar och dessutom var processen väldigt smidig, säger hon.

Beror dina magproblem på laktosintolerans?  Beställ Dynamic Codes självprovtagningskit här – just nu 10% rabatt med rabattkoden Mage10!

Josefine hade i flera år haft problem med magen och kontaktade vården för att få svar på vad det kunde bero på.

– De gjorde massa olika tester för att se om jag var känslig för gluten, men för laktos tog de inga prover. Det skulle jag själv testa hemma genom att först äta laktosfritt och se hur jag mådde då, och sedan dricka vanlig mjölk under en period för att se hur det påverkade mig, berättar hon. 

En process som kan vara väldigt långdragen och även psykiskt påfrestande för många. Att behöva vara fokuserad på sin kost och känna av reaktioner i sin kropp tar både mycket energi och kraft. 

Självprovtagningskitet visar om du lider av laktosintolerans! Beställ idag och få 10% rabatt med rabattkoden Mage10 

Josefine märkte skillnad när hon åt laktosfria produkter och antog att hon var laktosintolerant.

– Tillsammans med min läkare kom vi fram till att jag troligen var laktosintolerant eftersom jag märkte skillnad. Jag började handla hem de dyra laktosfria produkterna och åt dem i flera år. 

Men för ett par år sedan upptäckte Josefine det svenska företaget Dynamic Code som erbjuder test med självprovtagning för bland annat just laktosintolerans. Josefin bestämde sig för att beställa hem ett kit för att få ett riktigt svar på om hon verkligen var intolerant.

Dynamic Codes provtagningskit skickas direkt hem till din brevlåda, du provtar dig hemma när det passar dig och skickar in provet för labb-analys. Några dagar efter att provet kommit in till Dynamic Codes laboratorium hämtar du ditt provsvar på en hemsida där du anger din personliga analyskod.

– Då fick jag svaret att jag inte hade anlag för laktosintolerans. I samband med det slutade jag köpa hem laktosfritt så nu äter jag vanliga mjölkprodukter och mår bra.

Beställ idag och få 10 % rabatt  på ALLA  deras tester för mage och tarm med rabattkoden Mage10

Skulle du rekommendera fler att testa Dynamic Codes självprovtagningskit?

– Ja verkligen, det här är ett bra sätt att ta reda på hur det ligger till. Det här var det enda sättet för mig att få ett tydligt svar och slippa testa mig fram med kosten. Det är skönt att slippa köpa dyra laktosprodukter i onödan, säger hon och fortsätter:

– Dessutom tar det tid när man ska utesluta olika saker i kosten och det kan vara långa vårdköer när man vill ha hjälp. Det här gick på bara en vecka. Det är smidigt att man slipper besöka en läkare och belasta vården.

Just nu erbjuder Dynamic Code 10 procent rabatt på alla deras tester inom kategorin ”Mage och tarm”. Fö att ta del av rabatten uppger du rabattkoden: Mage10.

Beror dina magproblem på laktosintolerans? Beställ Dynamic Codes självprovtagningskit här och få 10% rabatt! använd koden Mage10

*Villkor: rabattkoden ger 10 procent rabatt på Dynamic Codes tester inom kategorin ”Mage och tarm”. Gäller inte i samband med andra kampanjer. Giltighetstid: 5/7 2021

 

Nästa artikel