Så kan man känna sig trygg på vinterresan – och få rabatt på köpet

Publicerat: 2018-29-11

Många svenskar flyr kylan under vintern.
Genom att betala sin semester med ett kreditkort från re:member kan man känna sig lite tryggare under vinterresan.
Med re:member flex ingår nämligen en kompletterande reseförsäkring.

Extra trygghet under vinterresan? Med re:member flex ingår en kompletterande reseförsäkring. Dessutom: upp till 25 % rabatt i över 300 nätbutiker (gäller ej moms och frakt). Klicka här för att ansöka om kreditkortet.

Den svenska vintern är ofta förknippad med mörker, kyla och snö. Kanske är det därför många väljer att lämna landet någon gång under vinterhalvåret. Särskilt kring jul och nyår är intresset för resor stort – då åker svenskarna gärna till solsäkra platser som Thailand och Kanarieöarna.

När man reser iväg på en välförtjänt semester är det ofta bra med ett kreditkort i plånboken. Om något händer med bankkortet kan det vara smart att ha med sig kreditkortet för att kunna betala. Och väljer man re:member flex finns det ännu fler fördelar.

Kortet har 0 kronor i årsavgift, upp till åtta veckors räntefri kredit* och är utrustat med en kompletterande reseförsäkring. Den kompletterande reseförsäkringen ingår i re:member flex och omfattar bland annat avbeställningsskydd och möjlighet till ersättning om bagaget skulle bli försenat. Försäkringen gäller från dess att man lämnat hemmet tills man är hemma igen – dock som längst i 60 dagar.

Med re:member flex får man också tillgång till det populära förmånsprogrammet re:member reward som ger upp till 25 procents rabatt** i över 300 nätbutiker. Det ger möjlighet att köpa julklapparna till bättre priser genom att betala med sitt kreditkort – och rabatt på rabatten när man fyndar på mellandagsrean.

Klicka på länken nedan för att göra en ansökan om re:member flex.

Extra trygghet under vinterresan? Med re:member flex ingår en kompletterande reseförsäkring. Dessutom: upp till 25 % rabatt i över 300 nätbutiker (gäller ej moms och frakt). Klicka här för att ansöka om kreditkortet.

*”Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr (2018-01-01).”

** Rabatten gäller inte moms- och fraktkostnader.

 

Nästa artikel