Så enkelt kan man handla julklapparna med rabatt

Publicerat: 2017-30-11

Många har redan nu påbörjat julklappsshoppingen.
Men ett julklappstips har de flesta missat.
Så här kan man få rabatt i över 200 nätbutiker.

Kortet helt utan årsavgift – rabatt i över 200 nätbutiker. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Julen närmar sig med stormsteg och i de svenska hemmen planeras det för fullt – var det ska firas, hur det ska göras och inte minst vad man ska köpa för julklappar.

Eftersom många människor vet om att de kommer att göra många inköp i jul kan det vara skönt med ett kreditkort som ger flera olika förmåner när man julhandlar. Med re:member flex kan man nämligen få rabatt i över 200 webbutiker – vilket kan innebära stora besparingar för den som utnyttjar det.

Rabatten, som kallas re:member reward, är upp till 25 procent (exklusive moms- och fraktkostnader) och bland de hundratals butiker som finns anslutna hittas alltifrån modebutiker, skönhetsprodukter och hotellkedjor. Med andra ord har man stora möjligheter att hitta något som passar sina nära och kära, och köpa till bättre priser än normalt.

Rabatten registreras när man loggat in och genomfört sitt köp med re:member flex – och dras från den månatliga fakturan.

Men det förmånliga programmet re:member reward är inte den enda fördelen med re:member flex. Årsavgiften är nämligen 0 kronor – till skillnad från många andra liknande kreditkort.

För att ansöka om ett re:member flex fyller man i sina uppgifter via länken nedan och skickar in. Om ansökan går igenom tar det ungefär en vecka innan man kan börja använda förmånerna.

Kortet helt utan årsavgift – rabatt i över 200 nätbutiker. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Nästa artikel