Heta tipset: Ta med kreditkortet – på semestern

Publicerat: 2017-30-11

Många tar chansen och reser utomlands på semestern.
Då är ett av de bästa tipsen att ta med sig ett kreditkort.
Här kan man göra sin ansökan.

Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Hundratusentals svenskar reser utomlands varje år. Framför allt är det de solsäkra destinationerna vid Medelhavet som lockar när vi har semester – och många unnar sig en vecka eller två bland vackra sandstränder och mysiga restauranger.

Men semestern kan lätt bli en missräkning om betalkortet skulle sluta fungera eller om man tappar sina kontanter.

Just därför är ett hett semestertips att ta med sig ett kreditkort från re:member.

Med ett kreditkort i plånboken är man nämligen mer säker om något oförutsett skulle inträffa med ens övriga betalningsmedel.

Men det finns ännu fler uppsidor med att utrusta plånboken med ett kreditkort. Populära re:member flex har en årsavgift på 0 kronor, individuellt satt ränta och upp till åtta veckors räntefri kredit. Det innebär att man kan välja att dela upp sin faktura och betala tillbaka under en längre period. Och betalar man hela beloppet inom fakturatiden tillkommer ingen ränta.

Ett annat bra tips under utlandsresan är att välja den valuta man vill betala i. En rekommendation där är oftast att då betala i lokal valuta i stället för i svenska kronor via sitt kort, då det oftast ger bäst växelkurs.

Med re:member flex finns också möjligheten att välja till upp till tolv olika försäkringar som kostar 70 kronor styck per år. Med dessa tillval kan man skräddarsy sitt kreditkort precis som det passar sina egna behov och idéer.

Att ansöka om ett re:member flex-kort tar bara ett par minuter och går enkelt och smidigt att göra på nätet. Klicka på länken nedan för att komma till ansökningssidan.

Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Här är re:member flex:
re:member flex, Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.
Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.
Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member flex redan i dag.
Nästa artikel