Här är det flexibla kreditkortet utan årsavgift

Publicerat: 2018-26-10

Kreditkortet re:member flex har ingen årsavgift.
Samtidigt ger kortet upp till 25 procents rabatt i över 300 webbutiker.
Här kan man göra sin ansökan i god tid före Black Friday – och därmed erbjudas ännu större rabatt.

Rabatt i över 300 onlinebutiker med förmånsprogrammet re:member reward. Här kan man göra sin ansökan om kreditkortet re:member flex.

Många svenskar har valt att utrusta sin plånbok med ett kreditkort. För att välja ett kort som passar finns det många saker att ta hänsyn till. En viktig detalj kan vara årsavgiften, särskilt som en del personer tycker om att ha flera olika kort.

För den som inte vill ha någon årsavgift kommer här ett passande val. Med kortet re:member flex är den årliga kortavgiften 0 kronor och inkluderar en räntefri kredit i upp till åtta veckor*. re:member flex är ett flexibelt kreditkortsval, man väljer nämligen själv hur man vill betala tillbaka varje månad: allt på en gång eller genom att dela upp betalningen. Betalar man hela beloppet direkt tillkommer ingen ränta.

En annan förmån med kortet är programmet re:member reward, dit över 300 onlinebutiker i mängder av branscher är anslutna. Den som innehar ett re:member flex får upp till 25 procents rabatt** i över 300 utvalda nätbutiker när man handlar via rewardportalen.

Bland de hundratals onlinebutikerna i re:member reward finns flera välkända varumärken som till exempel Cervera, Asos och Nelly.

Rabatten gäller online när man går in på butikernas sidor via re:members portal. Med re:member reward har man alltid upp till 25 procent nedsatt pris – och om butikerna själva har rea kan man alltså få ytterligare rabatt med hjälp av förmånsprogrammet.

Vid en beviljad ansökning får man hem sitt kort efter 5-7 dagar.

Rabatt i över 300 onlinebutiker med förmånsprogrammet re:member reward. Här kan man göra sin ansökan om kreditkortet re:member flex.

*”Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr (2018-01-01).”
**Rabatten gäller inte moms eller fraktkostnader.

Nästa artikel