Butikerna som är anslutna till förmånsprogrammet

Publicerat: 2018-26-10

Upp till 25 procents rabatt** i över 300 nätbutiker inom bland annat mode och inredning.
Med förmånsprogrammet re:member reward shoppar man till ännu bättre priser lagom till Black Friday – i utvalda nätbutiker i populära branscher.
För att handla med rabatten krävs att man gör köpen med kreditkortet re:member flex – och här kan man göra sin ansökan.

Rabatt på Black Friday-rabatten? Med re:member flex får man upp till  ytterligare 25% rabatt i över 300 nätbutiker.

Just nu upp till åtta procents extra rabatt på cdon.com, upp till tio procents extra rabatt på Cervera och tolv procent på Asos. Rabatterna är hundratals i förmånsprogrammet re:member reward som ingår när man väljer att göra sina köp med kreditkortet re:member flex.

Faktum är att över 300 onlinebutiker är anslutna till programmet. Där hittar man alltifrån modebutiker till apotek, bokhandlare och elektronik – branscher som av allt att döma storsatsar på kommande Black Friday och erbjuder sina egna reor.

Med re:member reward-programmet får man rabatt på rabatten, eftersom de nedsatta priserna med programmet gäller oavsett om butiken man handlar från har rea sedan tidigare eller inte.

re:member reward är en av flera fördelar som ingår i kreditkortet re:member flex. För att ta del av sina rabatter, som gäller i utvalda onlinebutiker, måste man ha ett re:member flex-kort och göra sina inköp online via re:members portal och klickat sig vidare. Man kan även ladda ned ett plugin i sin webbläsare – och smidigt se om den butik man tänkt handla i är ansluten till re:member reward.

För att ansöka om ett re:member flex fyller man i sina uppgifter via länken nedan. Kreditkortet har ingen årsavgift och har upp till åtta veckors räntefri kredit* – det betyder att man som kund kan ha flexibilitet när man lägger upp sin ekonomi. Man kan antingen betala allt på en gång eller lite i taget. Betalar man hela beloppet när man får fakturan tillkommer ingen ränta.

Kolla här för att se om just din favoritbutik är ansluten till re:member reward eller ansök om ett re:member flex.

Rabatt på Black Friday-rabatten? Med re:member flex får man upp till  ytterligare 25% rabatt i över 300 nätbutiker.

*”Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr (2018-01-01).”
**Rabatten gäller inte moms eller fraktkostnader.

Nästa artikel