Succé för Happy Dog Cava – över 600 000 kr till Hundhjälpen

Happy Dog Cava är det mousserande vinet som har gjort stor succé. Fem kronor per såld flaska går till Hundhjälpen som arbetar med att rädda utsatta hundar. Hittills har inte mindre än 600 000 kronor samlats in till den ideella organisationen.

Happy Dog Cava har tagit Sverige med storm. Vinet har blivit en storfavorit hos många tack vare dess förträffliga smak, men också på grund av att fem kronor av varje såld flaska går till organisationen Hundhjälpen, som arbetar med att stötta utsatta hundar.

Intresset för Happy Dog Cava har varit stort och vinet som från början var en beställningsvara finns numera att hitta på Systembolagets hyllor runtom i landet.

I maj i år kunde Happy Dog överlämna en donation på 125 000 kronor till Hundhjälpen, pengar som bland annat gått till att hjälpa krigsdrabbade hundar i Ukraina under sommaren.

I början av augusti har den totala insamlade summan passerat hela 600 000 kronor. Det första delmålet har varit att få in tillräckligt med pengar för att kunna finansiera en rullande veterinärbil – och snart är det verklighet.

– Det känns hela otroligt att vi redan nu har lyckats samla in så mycket pengar till Hundhjälpen. Vi hoppas självklart att ännu fler ska få upp ögonen för vinet och vara med och stötta våra fyrbenta vänner, säger Happy Dog Wines Pierre Kambouris.

Vill du prova Happy Dog Cava så finns vinet att hitta på Systembolaget. Det kostar 99 kronor och 5 kronor av varje såld flaska går oavkortat till Hundhjälpen.

Nästa artikel