Rödvinet som gör skillnad: 5 kr per flaska går till Hundhjälpen

Happy Dog är vinproducenten som brinner för att hundar ska ha det bra. Fem kronor av varje såld flaska går till organisationen Hundhjälpen som arbetar med att rädda utsatta hundar. Nu lanserar Happy Dog en nyhet hos Systembolaget: rödvinet Happy Dog Tempranillo.

Vinproducenten Happy Dog har under 2023 gjort succé med sitt mousserande vin Happy Dog Cava. För varje såld flaska doneras fem kronor till den ideella organisationen Hundhjälpen som arbetar med att hjälpa hundar i Europas mest utsatta områden.

Nu lanseras en spännande nyhet från Happy Dog: rödvinet Happy Dog Tempranillo. Vinet kostar 99 kronor och finns att hitta i Systembolagets beställningssortiment.

Konceptet är detsamma som innan: för varje såld flaska går fem kronor oavkortat till Hundhjälpen.

Hundhjälpens fokusområden är länder där hundar är som allra mest utsatta, som Rumänien och Ukraina. Organisationen stöttar både på plats med bland annat omhändertagande av djur och utbildning kring djurskötsel, men de ser också till att massor av hundar får nya och trygga hem i Sverige.

Sedan lanseringen i maj har Happy Dog genom försäljningen av sitt vin samlat in över 600 000 kronor till Hundhjälpen – pengar som bland annat gått till att mätta tusentals utsatta hundar.

Vill du prova ett förstklassigt rödvin och samtidigt vara med och stötta Hundhjälpens viktiga arbete så finns Happy Dog Tempranillo att hitta i Systembolagets beställningssortiment. Klicka på länken här under för att lägga din beställning i dag.

Nästa artikel