NYHET: Rödvin som bidrar till att hjälpa utsatta hundar

Happy Dog har gjort succé med sin cava som hjälper utsatta hundar. Nu kommer en spännande nyhet från den omtalade vinproducenten: rödvinet Happy Dog Tempranillo. Självklart går även denna gång pengar från försäljningen till att hjälpa våra fyrbenta vänner.

Happy Dog är vinproducenten som snabbt fått en plats i många svenskars hjärtan. Deras Happy Dog Cava har blivit en storfavorit hos många tack vare dess förträffliga smak, men också på grund av att fem kronor från varje såld flaska går till organisationen Hundhjälpen, som arbetar med att stötta utsatta hundar.

– Responsen har varit otrolig. Sedan lanseringen har vi samlat in över 600 000 kronor till hundarna. Det är pengar som gör en enorm skillnad, så det är verkligen helt fantastiskt, säger Happy Dog Wines Pierre Kambouris.

Efter den mycket uppskattade lanseringen så kommer nu en nyhet till Systembolagets beställningssortiment: Happy Dog Tempranillo.

Vinet är, precis som namnet skvallrar om, gjort på tempranillo ­– den omtalade druvan som har satt Spanien på vinkartan.

Smakmässigt har vi att göra med ett fruktigt och smakrikt vin som rymmer bäriga smaker med inslag av körsbär, jordgubbar och blåbär. Vinet har lagrats på ekfat vilket adderar bland annat toner av vanilj, tobak, läder, choklad och kaffe.   

Happy Dog Tempranillo finns att hitta i Systembolagets beställningssortiment och kostar 99 kronor, varav fem kronor går direkt till Hundhjälpen. Älskar du också hundar och vill prova ett vin som faktiskt gör skillnad? Klicka på länken här under för att beställa hem Happy Dog Tempranillo.

Nästa artikel