Hundhjälpen: ”Det här kommer att göra skillnad”

Det finns över 2 miljoner gatuhundar i Rumänien och de lever ett hårt liv. Hundhjälpen jobbar för att ge dessa hundar en ny chans i livet och den som köper Happy Dog Cava är med och stöder den ideella organisationens arbete.
– En såld flaska räcker till att göra en hund ordentligt mätt, säger Linda West på Hundhjälpen.

Det fungerar så här. 5 kronor per flaska Happy Dog Cava går oavkortat till Hundhjälpen och deras arbete med att rädda utsatta hundar. På så sätt går det att stötta den ideella organisationens viktiga arbete och samtidigt avnjuta ett högkvalitativt mousserande vin.

Hundhjälpen har i 20 års tid räddat utsatta djur i det område där de far mest illa, nämligen Rumänien.

– Det är väldigt fattigt därnere och lidandet bland djuren är obeskrivbart om man inte sett det själv, säger Linda West.

Utöver att hjälpa på plats och utbilda befolkningen i djurskötsel har även massor av djur genom åren fått nya, tryggare hem i Sverige och därmed en chans till ett bättre liv.

Allt arbete är ideellt och bidrag är en förutsättning för att kunna fortsätta. En såld flaska Happy Dog Cava ger alltså 5 kronor till Hundhjälpen, pengar som kan räcka långt.

– En flaska räcker till att göra en hund riktigt mätt. Fyra flaskor räcker till en rabiesvaccination, säger Linda West.

Happy Dog Cava kostar 99 kronor och går att köpa på Systembolaget. Smakerna har toner av päron, gula plommon, mandel och citrus och det eleganta vinet får allt mer uppmärksamhet, främst inom hundvärlden.

– Det här kommer att göra skillnad och vi ser redan nu att starten varit väldigt bra, säger Linda West.

Nästa artikel