- Hela den här sidan är en annons -

Vill du ta lån? Här är vad som gäller

Publicerat: 2019-19-6

Ibland kan riktlinjerna för att få låna pengar kännas lite otydliga. Är det verkligen så att man måste ha fast anställning eller stort sparande för att kunna ta ett lån?
Här ger Freedom Finance svar på vad som gäller.

Freedom Finance skannar marknaden och hittar bästa möjliga ränta åt dig – läs mer och ansök idag.

Det är inte alltid lätt att navigera rätt i lånemarknadens djungel. Det kan uppstå många frågor och kan ibland kännas lite krångligt. Men som lånsökare hos Freedom Finance är det endast några enkla krav man behöver uppfylla:

• Du har en årsinkomst på minst 100 000 kronor.
• Du är minst 18 år gammal.
• Du har inga obetalda skulder hos Kronofogden.

Det betyder alltså att den sökande inte behöver ha fast anställning för att kunna låna pengar. Men går det att söka lån även om man för tillfället är arbetslös?

– Även om du för tillfället är arbetslös finns det chans att få låna pengar via Freedom Finance. Vissa av våra långivare beviljar nämligen lån trots att du inte har anställning. Har du en medsökande kan det öka dina möjligheter att få lånet beviljat och det kan även göra att du får bättre lånevillkor, förklarar en lånehandläggare på Freedom Finance.

Freedom Finance erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning när man ansöker om lån via dem. Det här har de gjort i Norden i ungefär 20 års tid.

– Efter att ha hjälpt så många personer under så många år vet vi hur vi ska skanna marknaden på de bästa lånen. Vi satsar dessutom stort på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger lånehandläggaren på Freedom Finance.

Freedom Finance skannar marknaden och hittar bästa möjliga ränta åt dig – läs mer och ansök idag.

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

Nästa artikel