Testa själv: Hur mycket kan du sänka din ränta?

Publicerat: 2019-3-12

Flera olika lån och krediter kan göra att månadskostnaden blir hög. Högre än den egentligen behöver vara. Men med ett enkelt knep kan man sänka månadskostnaden rejält, många lyckats spara tusentals kronor.

Ansök snabbt och enkelt: Här kan man låna upp till 600 000 kronor.

Många tror att låneärenden är komplicerade och tar tid. Och så kan det vara, om man ska kontakta flera banker och sedan jämföra olika lånealternativ.

Men det kan också ta några minuter. Freedom Finance är en låneförmedlare som helt kostnadsfritt sammanställer marknadens olika alternativ i ett enda knapptryck. Du kan sedan i lugn och ro välja det alternativ som passar dig bäst.

Den här metoden, samlingslån, är beprövad för att förbättra en ansträngd ekonomi. Det hela går ut på att man samlar sina lån och krediter till ett enda. På så vis kan man få en ny, bättre ränta och spara flera tusentals kronor.

Mikael är en av alla nöjda kunder. När han kom i kontakt med Freedom Finance lyckades han sänka månadskostnaden med cirka 7 700 kronor.

– Jag betalade av cirka 11 000 kronor per månad på mina blancolån och smålån, nu betalar jag bara 3 300. Äntligen har jag fått min frihet tillbaka!

Det tar bara någon minut att fylla i en låneansökan, sedan är det bara att luta sig tillbaka och låta Freedom Finance hitta det bästa erbjudandet.

Ansök snabbt och enkelt: Här kan man låna upp till 600 000 kronor.

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.
Nästa artikel