- Hela den här sidan är en annons -

Testa: Så vet du om du betalar för hög ränta

Publicerat: 2018-8-11

Har du en hög låneränta? Tusentals svenskar betalar nämligen mer på sina lån än vad de egentligen behöver – utan att ens veta om det. Men det finns ett enkelt knep som kan minska månadskostnaden.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares låneerbjudanden. Klicka HÄR för att jämföra helt kostnadsfritt!

När det är dags att ansöka om lån är det många som enbart går till sin ordinarie bank. Att se sig omkring efter andra alternativ kan kännas omständligt och tidskrävande. Men det är inte alltid den bank man redan är kund hos kan erbjuda den bästa räntan. Eftersom alla långivare har olika krav och villkor kan det finnas ett bättre och enklare alternativ.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivare för att hitta bästa möjliga villkor för varje kund och lånesituation. Man kan enkelt skicka in en ansökan på freedomfinance.se, det tar bara några minuter och är helt kostnadsfritt.

– Vi kopplar ihop dig med flera olika långivare, så att du ska få så många låneerbjudanden som möjligt att välja mellan. Även om vi jämför över 30 olika banker och långivare så görs endast en kreditupplysning, berättar en lånehandläggare på Freedom Finance.

Via Freedom Finance kan du med en årsinkomst på minst 100 000 kronor enkelt ansöka om lån på upp till 600 000 kronor. Man kan få lånet beviljat även om man haft betalningsanmärkningar men man får dock inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Genom att jämföra olika lån hos en låneförmedlare kan man få en bra ränta på sitt första lån. Men man kan också få hjälp att samla sina smålån och krediter till ett enda lån med lägre ränta.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en handläggare.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares låneerbjudanden. Jämför HÄR – helt kostnadsfritt!

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

Nästa artikel