Testa kostnadsfritt: Hur mycket kan du pressa räntan?

Publicerat: 2021-29-6

Många svenskar betalar högre månadskostnad för sina lån än vad de egentligen behöver. Men med ett enkelt knep kan man på bara några minuter pressa ner sin ränta. Så här gör man:

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

Många tror att låneärenden är komplicerade och tar lång tid. Att boka en tid med sin bankman och jämföra olika alternativ kan ta veckor. Men så behöver det inte vara.

Genom att fylla i ett enkelt formulär på www.freedomfinance.se.se kan man snabbt och enkelt få tag på bästa möjliga låneränta. Freedom Finance jämför nämligen över 30 olika banker och långivares erbjudanden i ett enda klick.

Så oavsett om man vill samla flera olika smålån och krediter till ett enda och på så vis komma ned i månadskostnad eller om man ska ta ett första lån är det alltid en bra idé att använda sig av Freedom Finance.

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

Hos Freedom Finance kan man med en årsinkomst på 100 000 kronor ansöka om lån på upp till 600 000 kronor. Du behöver alltså inte ha ett fast jobb för att få lånet beviljat.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare

Så ser du vilka alternativ som erbjuds just dig:

  1. Fyll i uppgifter

Gå in på freedomfinance.se. Fyll i dina uppgifter, hur mycket du vill låna samt önskad återbetalningstid.

  1. Välj erbjudande

Freedom Finance hittar nu bästa möjliga erbjudanden. Detta tar bara några minuter innan de första förslagen börjar trilla in, men för att få in alla erbjudanden bör du vänta upp till ett dygn.

  1. Pengarna på kontot

Pengarna kommer in på ditt konto efter ca 3–5 dagar, men har du signerat lånet med BankID så kan de vara inne redan samma dag.

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

 *Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.
Nästa artikel