- Hela den här sidan är en annons -

Svenskar kan gå miste om tusentals kronor – varje månad

Publicerat: 2019-23-5

Många tycker sig ha kontroll över sin ekonomi med bra koll på lånen och inga problem att betala av dem. Men det finns ett misstag många svenskar gör – som kan kosta flera tusen kronor varje månad.

Se hur mycket pengar det går att spara varje månad bara genom att svara på några frågor.

Missen är helt enkelt att man inte har alla lån samlade på ställe, vilket kan resultera i onödiga avgifter och högre räntor än nödvändigt. Men nu har Freedom Finance en lösning på det här problemet. Utan kostnad samlar de alla lån på ett och samma ställe och räknar därmed ut en ny ränta åt sina kunder. Resultatet? Många kunder får en mycket lägre ränta och sparar tusentals kronor varje månad

Allt som behöver göras är att fylla i en blankett som Freedom Finance sedan handlägger. Exakt det här gjorde Aleksandra och hennes sambo, som lyckades få en mycket lägre ränta än väntat på sitt lån.

– Vi lyckades låna 300 000 till en ränta på 3,99 procent. Egentligen är det fantastisk om man tänker på att vi hade flera krediter på totalt cirka 350 000 med räntor från 5 upp till 14 procent, säger Aleksandra.

Privatlånen från Freedom Finance uppgår till 600 000 kronor och när man ansöker om ett lån via dem jämför de över 30 olika banker och långivares erbjudanden.

– Alla banker och långivare har olika regler och villkor. Genom att jämföra lånen hos en låneförmedlare ökar chanserna både för att lånet ska bli beviljat och att man ska få en bra ränta, berättar en lånehandläggare på Freedom Finance.

Rädda ekonomin: Samla lånen och hitta bästa möjliga ränta.

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

 

Nästa artikel