Städa ekonomin i sommar – kan ge extra klirr i semesterkassan

Publicerat: 2021-29-6

Ett lån här och ett lån där, olika räntor och villkor. Med flera olika smålån och krediter är det lätt att månadskostnaden skenar iväg. Men genom att se över ekonomin och samla lånen till ett enda kan man faktiskt spara stora summor – varje månad.

– Några av våra kunder sparar tusentals kronor i månaden genom att lägga om och samla lånen, säger en handläggare på Freedom Finance.

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

De allra flesta behöver någon gång i livet ta lån. Då är det viktigt med bra villkor och ränta. Har man flera olika lån eller krediter hos flera olika långivare kan det dock vara lätt att tappa kontrollen över ekonomin.

Hur gör man för att ta kontroll över ekonomin igen?

Nu när vi går mot sommar och semestertider vill man gärna ha en extra slant i plånboken. Och faktum är att man faktiskt kan spara pengar med ett omlägggningslån

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

Hur är det möjligt?

Genom att samla alla sin lån och krediter till ett enda kan man få en ny, bättre ränta – samtidigt som ens ekonomi och budget blir mer överskådlig.

Använder man sig dessutom av en låneförmedlare när man ansöker om lånet är chansen större att man får ett mer förmånligt alternativ.

– Jag har på ett samtal sparat cirka 40 000 kronor i ränta och fått ungefär 1 200 kronor lägre månadskostnad, säger Stefan som använde sig av låneförmedlaren Freedom Finance.

Freedom Finace har över 20 års erfarenhet och via dem kan man ansöka om lån hos över 30 olika banker och låneförmedlare – i ett enda klick. Detta gör alltså att man erbjuds bästa möjliga ränta, utan att själv behöva ringa runt till de olika bankerna. Freedom Finance gör jobbet och en stor fördel är att endast en kreditupplysning tas.

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

 *Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.
Nästa artikel