- Hela den här sidan är en annons -

Sänk månadskostnaden med ett enkelt knep

Publicerat: 2018-30-5

Allt fler svenskar tar lån. De flesta betalar onödigt hög ränta på sina lån eller samlar på sig flera olika lån. Det kan bli väldigt dyrt. Men det finns ett knep som kan minska månadskostnaden med tusentals kronor.

Vill du samla dina lån och krediter? Freedom Finance vill hjälpa dig till bättre ekonomi. Klicka HÄR för att jämföra dina låneerbjudanden.

Det är inte ovanligt att man samlar på sig flera olika lån, vilket kan bli dyrt i längden. Genom att samla alla lån på ett ställe kan man minska månadskostnaden avsevärt.

Kristina är en av alla svenskar som hade hamnat i lånefällan. Men tack vare låneförmedlaren Freedom Finance lyckades hon sänka sina kostnader – rejält.

– Jag fick det jag velat en lång tid – ett samlingslån som gjorde att jag kunde lösa dyra krediter. Nu har mina utgifter per månad minskat med cirka 1400 kr och det är stor positiv förändring som hjälper mig på lång sikt, säger hon.

Freedom Finance är en av Sveriges ledande låneförmedlare med snart 20 års erfarenhet av förmedling av lån. De jämför över 30 olika banker och långivare för att hitta bästa möjliga villkor för varje kund och lånesituation.

– Alla banker och långivare har olika regler och villkor. Genom att jämföra lånen hos en låneförmedlare ökar chanserna både för att lånet ska bli beviljat och att man ska få en bra ränta, berättar en lånehandläggare på Freedom Finance.

Med Freedom Finance slipper man lägga tid på att hitta en lånelösning själv. Allt man behöver göra är att fylla i en enkel ansökan. Det passar både de som vill ha ett bra första lån och de som vill samla alla sina smålån och krediter till ett enda lån med lägre ränta.

Om man har en årsinkomst på minst 100 000 kronor kan man ansöka om lån på upp till 600 000 kronor. Man kan få lånet beviljat även om man har betalningsanmärkningar, men man får dock inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares låneerbjudanden. Jämför HÄR – helt kostnadsfritt!

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

Nästa artikel