Så undviker man onödigt höga räntor – här är smarta tipset

Publicerat: 2020-29-9

En stor bov i många svenskars privatekonomi är ofta de höga låneräntorna. Många betalar nämligen varje månad stora summor på sina lån och sitter därmed på höga månadskostnader. Men det finns ett enkelt och smart knep som kan sänka din ränta och minska dina månadskostnader.

Jämför din låneansökan med Freedom Finance och se vilken ränta du kan få HÄR – helt kostnadsfritt.

De flesta svenskar måste någon gång i livet ta ett lån. Men att hitta det bästa lånealternativet med den lägsta räntan kan vara både tidskrävande och krångligt. Många svenskar vet inte vart man kan vända sig – och detta leder ofta till att man väljer att kontakta sin sedvanliga bank. Det många inte vet är dock att det inte alltid är den bank som man är kund hos som nödvändigtvis kan ge den bästa räntan.

Väljer man istället att vända sig till en låneförmedlare kan de jämföra lån hos flera olika långivare och banker – och på så sätt hitta en bättre och mer fördelaktig deal.

Freedom Finance är låneförmedlaren som kan jämföra ditt lån mot 30 olika banker och långivare med bara en kreditupplysning. Freedom Finance individanpassar varje kunds lånesituation och hjälper till att hitta de bästa möjliga lånevillkoren.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en handläggare hos Freedom Finance.

Jämför din låneansökan med Freedom Finance och se vilken ränta du kan få HÄR – helt kostnadsfritt.

För att kunna ansöka om lån via Freedom Finance ska man ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige. Om man har en årsinkomst på minst 100 000 kronor kan man på ett enkelt och smidigt sätt låna upp till 600 000 kronor. Det är möjligt att få lånet beviljat även för den som har betalningsanmärkningar från förr, men man får däremot inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Att jämföra sina olika lån hos en låneförmedlare är ett smart val för plånboken. För att ansöka besöker man Freedom Finance hemsida. Där kan man på ett smidigt och enkelt sätt fylla i sin ansökan på bara på några minuter. Sedan hjälper Freedom Finance dig att jämföra din ansökan hos 30 olika långivare, helt kostnadsfritt och med en enda kreditupplysning.

Jämför din låneansökan med Freedom Finance och se vilken ränta du kan få HÄR – helt kostnadsfritt.

 *Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

 

Nästa artikel