Så sänker du dina räntekostnader – på bara några minuter

Publicerat: 2019-26-2

Betalar du skyhöga belopp i räntekostnader varje månad? Då är du är inte ensam. Många svenskar betalar nämligen mycket mer än de behöver – utan att ens veta om det.

Men det finns ett enkelt knep som kan sänka din månadskostnad.

Hitta bästa möjliga ränta : Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares alternativ – kostnadsfritt.

När det är dags att ansöka om lån är det viktigt att få tag på en bra ränta. Och det är faktiskt inte omöjligt. Det gäller bara att veta var man ska leta.

Freedom Finance är en låneförmedlare som skannar marknaden och hittar bästa möjliga lånealternativ åt just dig. Hit kan man vända sig oavsett om man vill ta ett nytt första lån eller samla flera dyra smålån och krediter.

Och det sistnämnda är något som verkligen kan göra skillnad i plånboken. Många som har flera olika lån och krediter kan via Freedom Finance få en ny, mycket bättre ränta och sänka månadskostnaden rejält.

– För en del personer kan det handla om flera tusenlappar varje månad, berättar en handläggare på Freedom Finance.

En av alla kunder som tidigare hade flera dyra lån och krediter är Johan. Från att ha haft fem olika smålån fick Johan, med hjälp av Freedom Finance, bara ett enda, större lån.

– Det gjorde att han sänkte sin månadskostnad med 4046 kronor, och det hör inte alls till ovanligheten att våra kunder sänker kostnaden med så mycket, säger en handläggare på Freedom Finance.

Kunden Aleksandra hade skyhöga räntor på sina lån och kontakten med Freedom Finance gjorde stor skillnad i plånboken.

– Vi lyckades låna 300 000 till en ränta på 3,99 procent. Egentligen är det fantastisk om man tänker på att vi hade flera krediter på totalt cirka 350 000 med räntor från 5 upp till 14 procent, säger hon.

Via Freedom Finance har du med en årsinkomst på minst 100 000 kronor möjlighet att låna upp till 600 000 kronor. Man får dock inte ha någon obetald skuld hos Kronofogden. Trots att Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares alternativ så görs endast en kreditupplysning.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en handläggare.

Rädda ekonomin: Samla lånen och hitta bästa möjliga ränta.

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

 

Nästa artikel