Så minskade Anders månadskostnaden med 1 000 kr

Publicerat: 2019-3-9

Det kan löna sig att se över sina lånevillkor. Det blev Anders varse om när han la om sina lån.
För honom innebar hjälpen från Freedom Finance att han sänkte månadskostnaden med över 1 000 kr.
– Många tjänar tusenlappar på att se över sina lånevillkor, säger en lånehandläggare.

Gör som Anders: Använd Freedom Finance för att hitta bästa möjliga ränta.

Smålån och krediter har en tendens att samla på sig och det kan göra att kostnaderna drar iväg – men det behöver inte bli så. Genom att lägga om lånen med hjälp av Freedom Finance kan man minska månadskostnaden rejält. För Anders innebar det att månadskostnaden minskade med 1 000 kr.

– Jag trodde inte det var möjligt att få ett lån, men jag blev godkänd och sänkte min månadskostnad med 1 000 kr, säger han.

Det är alltså inte ovanligt att svenskar betalar mer i ränta än vad de egentligen behöver. Men genom att jämföra marknadens alternativ via Freedom Finance kan man samla sina lån och få en ny, bättre ränta.

– Vi satsar på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Eftersom Freedom Finance samarbetar med ett trettiotal olika banker och långivare är chansen stor att de ska hitta ett bra alternativ som passar just dig. Via Freedom Finance kan den som har en årsinkomst på minst 100 000 kronor ansöka om lån på upp till 600 000 kronor.

Trots att företaget jämför över 30 olika långivare tas endast en kreditupplysning. Allt man behöver göra är att fylla i ett formulär, sedan sköter Freedom Finance resten och hittar bästa möjliga alternativ åt just dig.

Gör som Anders: Använd Freedom Finance för att hitta bästa möjliga ränta.

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

Nästa artikel