Så kan man sänka sin månadskostnad

Publicerat: 2019-27-11

Med flera lån och krediter är det lätt att månadskostnaden blir högre än man tänkt sig. Men visste du att många svenskar betalar högre ränta än vad de faktiskt behöver? Här nedan guidar vi dig till hur du sänker din ränta och månadskostnad. 

Ansök snabbt och enkelt: Här kan man låna upp till 600 000 kronor.

Bil, renovering eller oförutsedda utgifter. Oavsett vad man lånar till är det viktigt att få tag på en bra ränta med schysta villkor. Och att hitta ett bra alternativ behöver inte vara krångligt eller tidskrävande, det gäller bara att veta var man ska leta.

Hos Freedom Finance kan man samla sina tidigare lån och krediter till ett enda och få en ny, bättre ränta. Men hur fungerar det egentligen? Jo, eftersom Freedom Finance skannar marknaden och jämför över 30 olika lånelösningar går det snabbt och enkelt att hitta bästa möjliga alternativ.

Man behöver alltså inte själv kontakta bankerna, utan Freedom sköter jobbet åt en. Det enda man behöver göra är att se över alternativen och välja det som passar bäst.

Vad krävs egentligen för att ta lån?

Hos Freedom kan alla som är över 18 år och har en årsinkomst på minst 100 000 kronor ansöka om lån på upp till 600 000 kronor. Man får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Varför ska man välja Freedom Finance? 

Fördelen med att använda sig av en låneförmedlare är att man själv slipper ringa runt till bankerna, sitta i möten och jämföra. Nu får man alla alternativ uppradade och kan själv välja det som passar bäst.

Ansök snabbt och enkelt: Här kan man låna upp till 600 000 kronor.

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.)
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

Nästa artikel