Så jämför man bankernas ränta i mobilen

Publicerat: 2021-4-6

När man ska ta ett lån är det viktigt att välja rätt långivare så man inte åker på onödiga utgifter. Men det kan vara svårt och omständigt att själv förhandla och jämföra mellan olika banker. Det många inte vet är att kostnadsfri hjälp finns nära till hands i mobilen. 

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

Många går till sin ordinarie bank när de ska ansöka om ett lån vilket gör att man kan missa ett mer fördelaktigt erbjudande hos en annan bank. Långivarens villkor och krav bestämmer buden som kan variera mycket beroende på just din situation.

Men att själv jämföra olika långivare kan bli tidskrävande och kännas komplicerat. Dessutom tar banken en kreditupplysning varje gång du ansöker och vid för många upplysningar kan din kreditvärdighet försämras.

Det bästa tipset är att använda sig av en låneförmedlare. En låneförmedlare hjälper dig att skanna av marknaden för att på så vis hitta det mest fördelaktiga erbjudandet. Endast en kreditupplysning tas vilket gör att du behåller din kreditvärdighet.

Freedom Finance är en låneförmedlare som jämför över 30 banker och långivare. Tjänsten är kostnadsfri och enkel att använda, så du kan lugnt sitta hemma och välja mellan erbjudanden i mobilen. Via tjänsten kan du låna upp till 600 000 kronor.

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

Hitta din lägsta ränta – kom igång i tre steg

  1. Fyll i uppgifter

Gå in på freedomfinance.se. Fyll i dina uppgifter, hur mycket du vill låna samt önskad återbetalningstid.

  1. Välj erbjudande

Freedom Finance hittar nu bästa möjliga erbjudanden. Detta tar bara några minuter innan de första förslagen börjar trilla in, men för att få in alla erbjudanden bör du vänta upp till ett dygn.

  1. Pengarna på kontot

Pengarna kommer in på ditt konto efter ca 3–5 dagar, men har du signerat lånet med BankID så kan pengarna vara inne samma dag.

Med över 20 års erfarenhet är Freedom Finance en av landets ledande låneförmedlare, så du kan vara säker på att du får de bästa buden på marknaden. De strävar efter att hitta en lösning för alla – oavsett ekonomisk situation.

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

 *Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

 

Nästa artikel