- Hela den här sidan är en annons -

Så hittar man Sveriges lägsta låneräntor – i mobilen

Publicerat: 2020-23-1

När det är dags att ta lån väljer man ofta banken man redan är kund i. Många tror att man automatiskt får bättre ränta och villkor bara för att man redan är kund. Men faktum är att det ofta går att hitta en ännu bättre ränta – det gäller bara att veta var man ska leta. 

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares villkor. Testa kostnadsfritt HÄR.

Allt man behöver göra är att ange hur mycket man vill låna och önskad återbetalningstid så sköter en handläggare resten. Freedeom Finance skannar effektivt av marknaden och sedan kan man i lugn och ro jämföra och välja det låneerbjudande som passar bäst.

Genom att använda sig av en låneförmedlare ökar man chanserna till att få lånet beviljat eftersom att så många olika banker gör bedömningar. Att låna pengar behöver alltså inte vara krångligt eller svårt. Det gäller bara att leta på rätt ställe.

En av alla nöjda kunder är Andreas. Han hade svårt att få lån hos sin vanliga bank, då testade han Freedom Finance.

– Min egen bank sa nej så då testade jag Freedom Finance utan större förhoppningar. Men det visade sig vara väldigt snabbt och enkelt, och dessutom fick jag ett låneerbjudande med förvånansvärt låg ränta. Jag kunde inte varit mer nöjd, säger Andreas.

Freedom Finance är nordens mest erfarna långivare. Hos dem kan man enkelt och gratis jämföra bankernas låneerbjudanden. Trots att de samarbetar med över 30 banker så görs endast en kreditupplysning.

Man kan använda sig av Freedom Finance både för att samla tidigare lån och krediter eller för att ta ett första lån. Oavsett kommer de skanna marknaden och hitta bästa möjliga lånealternativ.

– Efter att ha hjälpt så många svenskar, norrmän och finländare under så många år vet vi hur vi ska skanna marknaden på de bästa lånen. Vi satsar dessutom stort på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares villkor. Testa kostnadsfritt HÄR.

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.
Nästa artikel