- Hela den här sidan är en annons -

Så hittar man bästa möjliga låneränta

Publicerat: 2019-16-8

På bara några minuter kan ekonomin förändras. Freedom Finance är en kostnadsfri tjänst som hjälper svenskar att samla befintliga lån eller hitta de bästa lånen – det kan finnas tusenlappar att spara varje månad. 

Ansök om lån upp till 600 000 kronor här. Det är helt kostnadsfritt och tar bara några minuter.

De allra flesta behöver någon gång ta ett lån. Kanske behöver huset renoveras, man ska köpa bil eller så dyker andra oväntade utgifter upp. En miss många gör är att man inte jämför marknadens alternativ – utan väljer första bästa.

Via Freedom Finance kan man både samla tidigare lån och krediter och ta ett första lån. Eftersom de jämför över 30 olika banker och långivare kan man vara säker på att man får tag på bästa möjliga ränta.

Lånehandläggarna på Freedom Finance kan hjälpa sina kunder att spara tusentals kronor varje månad – de vet hur man ska göra för att få de bästa villkoren.

En av alla kunder som tidigare hade flera dyra lån och krediter är Johan. Från att ha haft fem olika smålån fick Johan, med hjälp av Freedom Finance, bara ett enda, större lån.

– Det gjorde att han sänkte sin månadskostnad med 4046 kronor, och det hör inte alls till ovanligheten att våra kunder sänker kostnaden med så mycket, säger en handläggare på Freedom Finance.

Tack vare ett samarbete med UC, Upplysningscentralen, görs det bara en enda kreditupplysning – trots att man får erbjudanden från många långivare. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om lån och man binder sig inte till något. Klicka på länken nedan för att göra en ansökan redan i dag.

Ansök om lån upp till 600 000 kronor här. Det är helt kostnadsfritt och tar bara några minuter.

Nästa artikel