Kundernas egna ord: ”Förvånansvärt låg ränta”

Publicerat: 2019-11-10

Att känna att man inte har kontroll över sina krediter och lånekostnader är ett problem för många svenskar. Allt fler har dock upptäckt att man kan spara flera tusenlappar i månaden tack vare tjänsten Freedom Finance. Här berättar flera nöjda kunder om sina erfarenheter.

Ansök snabbt och enkelt: Här kan man låna upp till 600 000 kronor.

Andreas säger att han blev positivt överraskad när han testade Freeedom Finance.
– Min egen bank sa nej så då testade jag Freedom Finance utan större förhoppningar. Men det visade sig vara väldigt snabbt och enkelt, och dessutom fick jag ett låneerbjudande med förvånansvärt låg ränta. Jag kunde inte varit mer nöjd.

Aleksandra och hennes partner hade räntor ändå upp till 14 procent innan de samlade lånen.
– Jag och min kille hade krediter på cirka 350 000 kronor med räntor från 5 upp till 14 procent. Vi lyckades låna 300 000 med ränta på 3,99 procent. Egentligen är det fantastisk om man tänker på att vi hade flera krediter på cirka 350 000 med räntor från 5 upp till 14 procent.

Gör som Andreas och Alexandra: Hur mycket kan du spara varje månad?

Anders blev varse om att smålån och krediter har en tendens att dra iväg, men som tur var tog han hjälp av Freedom Finance.
– Jag trodde inte det var möjligt att få ett lån, men jag blev godkänd och sänkte min månadskostnad med 1 000 kr, säger han.

Stefan är också en av alla kunder som valt att lägga om lånen med hjälp av Freedom Finance.
– Jag har på ett samtal sparat cirka 40 000 kronor i ränta och fått ungefär 1 200 kronor lägre månadskostnad, säger Stefan.

Via Freedom Finance kan personer med en årsinkomst över 100 000 kronor låna upp till 600 000 kronor. Man kan få lån trots tidigare betalningsanmärkningar men man får dock inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Gör som många andra redan gjort – använd Freedom Finance för att hitta bästa möjliga ränta. Läs mer om hur just du kan få hjälp här.

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

Nästa artikel