Jämför kostnadsfritt – så hittar du bästa möjliga ränta

Publicerat: 2020-14-10

Visste du att många svenskar betalar mer i ränta än vad de egentligen behöver? Att hitta en bra låneränta behöver inte vara svårt, man behöver bara vet var man ska leta. Här är knepen som hjälper dig hitta bästa möjliga ränta. 

Jämför din låneansökan med Freedom Finance och se vilken ränta du kan få HÄR – helt kostnadsfritt.

När man ska ansöka om ett lån är det självklara valet för många svenskar att vända sig till sin ordinarie bank. Att förhandla med olika banker kan kännas omständigt och tidskrävande. Men sanningen är den att den bank man är kund hos inte alla gånger är den som erbjuder den bästa räntan. Detta beror på att alla långivare har olika villkor och krav.

Med låneförmedlaren Freedom Finance slipper du att själv jämföra. De hjälper dig att jämföra ditt lån mot över 30 olika banker och långivare, helt kostandsfritt. Allt för att du som kund ska hitta bästa möjliga villkor för din lånesituation.

Att ansöka via Freedom Finance är enkelt och tar bara några minuter. Trots att de jämför över 30 olika alternativ tas endast en kreditupplysning.

Jämför din låneansökan med Freedom Finance och se vilken ränta du kan få HÄR – helt kostnadsfritt.

– Vi kopplar ihop dig med flera olika långivare, så att du ska få så många låneerbjudanden som möjligt att välja mellan. Även om vi jämför över 30 olika banker och långivare så görs endast en kreditupplysning, berättar en lånehandläggare på Freedom Finance.

För att kunna ansöka om ett lån via Freedom Finance krävs en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Man kan få lånet beviljat även om man har betalningsanmärkningar, man får dock inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Att betala mer än vad man måste är onödigt och kan leda till höga månadskostnader. Därför är det smart att testa en låneförmedlare som Freedom Finance och se om man kan sänka sina kostnader och i det långa loppet spara pengar.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en handläggare.

Jämför din låneansökan med Freedom Finance och se vilken ränta du kan få HÄR – helt kostnadsfritt.

 *Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.
Nästa artikel