Hur mycket kan man spara på att samla sina lån?

Publicerat: 2019-13-6

Det behöver inte vara så svårt som många tror.
Att få ned sina låneutgifter varje månad beror främst på tre saker – lånesumma, ränta och återbetalningsperiod.
Hos Freedom Finance går det att packa ihop alla sina lån till ett enda – med en ränta från 2,95%.

Freedom Finance skannar marknaden och hittar bästa möjliga ränta åt dig.

Anledningen till att samla sina lån är lika enkel som självklar – möjlighet till mer pengar i plånboken varje månad. Det spelar egentligen ingen roll om man redan har en bra ekonomi eller inte – det finns ofta pengar att spara genom att göra samla lånen.

Istället för att kämpa med många lån med olika räntor och villkor är det bättre att samla dem till ett enda. I och med att de skannar marknaden och hittar bästa möjliga ränta har flera av deras kunder sänkt månadskostnaden med tusentals kronor.

Freedom Finance skannar marknaden och hittar bästa möjliga ränta åt dig.

Hur gör man då för att samla sina lån? Jo, allt man behöver göra att fylla i en låneansökan med önskat lånebelopp (summan av dina tidigare lån och krediter), sedan sköter Freedom Finance resten.

Därefter är det bara att avvakta tills Freedom Finance kontaktar dig. De har då samlat in så många låneförslag som möjligt för att hitta det billigaste och bästa alternativet för just dig. Via dem kan du som har en årsinkomst på minst 100 000 kronor låna upp till 600 000 kronor.

När allting är klart så täcker det nya lånet totalkostnaden för de tidigare – man löser helt enkelt de gamla dyra lånen med ett nytt. Själva poängen är att räntan på det nya lånet är bättre och man behöver inte betala lika mycket pengar i ränta varje månad.

Freedom Finance skannar marknaden och hittar bästa möjliga ränta åt dig.

Nästa artikel