- Hela den här sidan är en annons -

Här är de tre vanligaste lånemissarna svenskar gör

Publicerat: 2019-25-6

Att hitta ett bra lån är ibland lättare sagt än gjort. Vad är en bra ränta, vilken månadskostnad har man råd med och vilken bank ska man välja? Här är de tre vanligaste misstagen svenskar gör när de ska låna pengar.

Freedom Finance skannar marknaden och hittar bästa möjliga ränta åt dig – läs mer och ansök idag.

Frågorna som uppstår när det är dags att ta lån är många. Man vill ogärna göra missar när det gäller ett så stort beslut.

Nu varnar låneexperterna för de vanligaste misstagen svenskar gör när de ska ta lån – och tipsar om hur man kan undvika dem.

1. Betalar alldeles för hög ränta
Ett misstag många gör är att de betalar en alldeles för hög ränta. Det kan till exempel vara ett resultat av att man sitter på flera lån och krediter. Genom att helt enkelt samla alla till ett lån kan man sänka kostnaden avsevärt.

– Att inte ens överväga att samla sina lån är direkt osmart, säger en låneexpert på Freedom Finance.

2. Man jämför inte marknadens alternativ
När det är dags att ta ett lån finns det en hel del olika alternativ på marknaden. Det kan kännas jobbigt att plöja igenom alla erbjudanden, men det är verkligen värt det i slutändan. Och som tur är finns det personer på Freedom Finance som kan göra jobbet åt dig – helt kostnadsfritt.

3. Tror att det är omöjligt att få lån
Den tredje missen är att många svenskar tror att det är svårare att få lån än vad det i själva verket är. Det är nämligen inte bara höginkomsttagare, fast anställda eller personer med stort sparande som kan låna pengar.

– Freedom Finance jobbar alltid för att hjälpa dig med en lånelösning oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut. För oss är din framtida betalningsförmåga viktigare än din kredithistorik, säger lånehandläggaren.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares villkor. Den som har en årsinkomst på minst 100 000 kronor kan via dem ansöka om lån upp till 600 000 kronor.

Freedom Finance skannar marknaden och hittar bästa möjliga ränta åt dig – läs mer och ansök idag.

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

Nästa artikel