Guide: Så kan man minska sin månadskostnad – genom att samla lånen

Publicerat: 2020-30-4

Många svenskar betalar mer i ränta än vad de faktiskt behöver. En miss många gör när de tar lån är att de väljer första bästa alternativ. Men med en låneförmedlare kan man jämföra flera olika alternativ och i lugn och ro välja det som passar en bäst.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares villkor. Testa kostnadsfritt HÄR.

Med dagens möjligheter till snabba lån är det många som hamnar i svåra ekonomiska situationer med höga räntor. Har man dessutom samlat på sig flera olika lån är det lätt hänt att månadskostnaden springer iväg.

Men att hitta ett bra lån behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta var man ska leta. Att fylla i en ansökan hos Freedom Finance tar bara några minuter och de jämför över 30 olika banker och långivares alternativ åt dig.

En fördel med Freedom Finance är att man kan använda sig av tjänsten för att ta ett nytt första lån eller för att samla tidigare lån och krediter. Aleksandra är en av alla som samlat lån och krediter med tjänsten.

– Vi lyckades låna 300 000 med en ränta på 3,99 procent. Egentligen är det fantastisk om man tänker på att vi hade flera krediter på cirka 350 000 med räntor från 5 upp till 14 procent, säger hon.

Via Freedom Finance kan man låna upp till 600 000 kronor, man behöver dock ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor och inga obetalda skulder hos Kronofogden. I ungefär 20 år har de hjälpt svenskar till bättre lånevillkor vilket gjort dem till Sveriges mest erfarna låneförmedlare.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares villkor. Testa kostnadsfritt HÄR.

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.
Nästa artikel