Detaljen som minskar folks lånekostnader

Publicerat: 2020-27-3

Många i Sverige har lån och krediter hos flera olika banker och långivare. Men visste du att man kan samla sina tidigare lån till ett enda med hjälp av en låneförmedlare och på så vis komma ner i månadskostnad?

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares villkor. Testa kostnadsfritt HÄR. 

Ett fel många gör är att man samlar på sig flera olika smålån och krediter – istället för att ha ett enda, lite större lån. Använder man sig av Freedom Finance skannar de dessutom av marknaden för att hitta bästa möjliga alternativ åt just dig. På så vis kan man spara flera tusenlappar varje månad, det har kunden Aleksandra gjort.

Tidigare hade hon flera olika lån och krediter med räntor på ändå upp till 14 procent. Men tack vare Freedom Finance ser situationen nu annorlunda ut.

– Vi lyckades låna 300 000 till en ränta på 3,99 procent. Egentligen är det fantastisk om man tänker på att vi hade flera krediter på totalt cirka 350 000 med räntor från 5 upp till 14 procent, säger Aleksandra.

Och Aleksandra är inte ensam. Genom åren har Freedom Finance hjälpt tusentals svenskar till bättre lånevillkor. För att få ett lån via Freedom Finance krävs det att man har en årsinkomst på minst 100 000 kronor och inga obetalda skulder hos Kronofogden.

– Efter att ha hjälpt så många svenskar, norrmän och finländare under så många år vet vi hur vi ska skanna marknaden på de bästa lånen. Vi satsar dessutom stort på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Trots att Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares alternativ görs endast en kreditupplysning.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares villkor. Testa kostnadsfritt HÄR.

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

Nästa artikel