- Hela den här sidan är en annons -

Därför ska du alltid använda dig av en låneförmedlare

Publicerat: 2018-23-5

Att gå direkt till sin bank eller jämföra låneförmedlarens alternativ? Vad är egentligen bäst? Många går direkt till sin ordinarie bank när det är dags att ansöka om lån. Men med största sannolikhet kan låneförmedlaren hitta en ännu bättre lösning.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares erbjudanden: Klicka HÄR för att ansöka helt kostnadsfritt.

Många betalar mycket högre ränta på sina lån än vad de behöver. En vanlig bov är att man har gått till sin ordinarie bank istället för att använda sig av en låneförmedlare.

Att få tag på en bra låneränta behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta var man ska leta.

Fördelen med en låneförmedlare är att de skannar av hela marknaden för att hitta bäst lånevillkor. Om man använder sig av låneförmedlaren Freedom Finance så jämför de över 30 olika banker och långivares erbjudanden.

Allt man behöver göra är att fylla i en enkel ansökan där man bland annat skriver önskat lånebelopp och återbetalningstid. Sedan sköter Freedom Finance resten.

Freedom Finance passar både de som vill ha ett bra första lån och de som vill samla tidigare lån och krediter till ett enda och få en ny lägre ränta.

Aleksandra är en av alla som använt sig av tjänsten. Med bara några knapptryck lyckades hon sänka sin ränta från 14 till 3,99 procent.

– Vi lyckades låna 300 000 med en ränta på 3,99 procent. Egentligen är det fantastisk om man tänker på att vi hade flera krediter på cirka 350 000 med räntor från 5 upp till 14 procent, säger hon.

Via Freedom Finance kan man låna upp till 600 000 kronor med en årsinkomst på 100 000 kronor. Man kan få lånet beviljat även om man har betalningsanmärkningar men man får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivares erbjudanden: Klicka HÄR för att ansöka helt kostnadsfritt.

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.

 

Nästa artikel