Dags att ansöka om lån? Här är vad som gäller för just dig

Publicerat: 2021-17-12

Vad gäller egentligen när det är dags att ansöka om lån? Hur vet man vilken bank eller långivare som har den bästa räntan? Och vilken ränta kan man förvänta sig? Läs den här artikeln och du kommer få svar på alla dina frågor!

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

Ny bil, bostad, renovering eller oförutsedda utgifter. De allra flesta behöver någon gång i livet ta lån. Och när man gör det är det viktigt att se över marknadens alternativ för att få ett så förmånligt lån som möjligt.

Men att själv ringa runt till bankerna kan vara otroligt tidskrävande. Ett viktigt tips är att använda sig av en låneförmedlare som istället gör jobbet åt dig. Freedom Finance jämför över 30 olika banker och långivare så att du snabbt och enkelt ska få tag på bästa möjliga lånelösning.

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

Hur går det till?

Man fyller i en blankett hos freedomfinance.se, sedan sköter de resten. Redan efter några minuter kan de första alternativen börja trilla in men ett tips är att avvakta någon dag innan du väljer eftersom vissa banker och långivare kan ta längre tid på sig att ge besked. Sedan är det bara att välja det alternativ som passar dig bäst. Har du använt BankID kan pengarna komma redan efter en bankdag.

Hur mycket kan jag låna?

Om man använder sig av Freedom Finance kan man låna upp till 600 000 kronor. De förmedlar både privatlån och billån. Dessutom kan man välja att samla tidigare lån och krediter i ett enda lån med bättre ränta.

Kan jag låna mer?

För att öka dina chanser att få lånet beviljat eller att få en bättre ränta kan du använda dig av en medsökande. Det ger nämligen en extra säkerhet för långivaren. Det kan vara bra att ha en medsökande om du har låg eller oregelbunden inkomst eller om du har en betalningsanmärkning.

Jämför och hitta bästa möjliga lånealternativ för just dig – helt kostnadsfritt.

 *Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
  • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
  • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
  • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
  • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
  • Klicka här för att ansöka redan nu.
Nästa artikel