5 orsaker: Då kan det löna sig med en låneförmedlare

Publicerat: 2020-6-11

Att spara är viktigt. Men det är inte alltid så enkelt att spara ihop till ett större inköp eller renovering, då kan man istället behöva ta ett lån. Här nedan har vi listat 5 olika tillfällen då det kan löna sig med en låneförmedlare.

Jämför din låneansökan med Freedom Finance och se vilken ränta du kan få HÄR – helt kostnadsfritt.

När det är dags att ta ett lån kan det vara en god ide att använda sig av en låneförmedlare. Då jämförs nämligen flera olika banker och långivares alternativ – så att du får ta del av bästa möjliga ränta.

 1. Renovering
  Oavsett om det är badrummet eller köket som behöver renoveras så kan ett privatlån vara en bra idé för att finansiera renoveringen. En renovering kan dessutom vara en riktigt god investering och öka värdet på bostaden.
 1. Bilköp
  Ett bilköp kan verkligen underlätta livet, och det är vanligt att ta ett privatlån för att finansiera köpet. En fördel med just privatlån är att man inte behöver någon säkerhet.

Jämför din låneansökan med Freedom Finance och se vilken ränta du kan få HÄR – helt kostnadsfritt.

 1. Semester
  Ibland vill man göra något roligt, exempelvis åka på semester med hela familjen. Även för detta kan man ta ett privatlån.
 1. Samla lånen
  Man kan även ta ett lån för att samla tidigare lån och krediter till ett enda med bättre ränta. På så vis kan man komma ner i månadskostnad och spara tusenlappar varje månad.
 1. Bröllop
  Ett bröllop kan lätt bli en dyr historia och det är inte ovanligt att låna pengar för den speciella dagen. Även här kan man använda sig av ett privatlån – och glöm inte att använda en låneförmedlare för att få bästa möjliga ränta.

Freedom Finance är en låneförmedlare med över 20 års erfarenhet. De jämför över 30 olika banker och långivares alternativ. Med en årsinkomst på minst 100 000 kronor kan man låna upp till 600 000 kronor.

Jämför din låneansökan med Freedom Finance och se vilken ränta du kan få HÄR – helt kostnadsfritt.

 *Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance
 • Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
 • Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
 • Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
 • Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
 • Klicka här för att ansöka redan nu.
Nästa artikel