Tips på prisvärd cava – så enkelt beställer du den till din butik

Är du på jakt efter ett bra bubbel att bjuda dina gäster på eller en cava-älskare i allmänhet? Då bör du spana in OH! Cava Brut som nyligen har släppts hos Systembolaget. Om vinet inte redan finns i din butik kan du beställa hem det – det är smidigare än vad de flesta tror.

Nu finns en spännande nyhet i Systembolagets sortiment av torra mousserande viner. Nykomlingen OH! är en mycket prisvärd cava som tillverkas enligt traditionella metoder. Smaken är frisk och fruktig med inslag av gröna äpplen, kex, päron, honungsmelon och grapefrukt.

Det här är ett bubbel som du kan njuta av precis som det är, men det passar även bra att servera till mat och är en perfekt kombo till tapas, ost, chark och medelhavsmat. Kanske blir det OH! du bjuder på som fördrink eller till plockbrickan nästa gång du har gäster?

OH! är dessutom ett vin som inte kostar mer än vad det smakar. 121 kronor per flaska är ett riktigt bra pris för denna cava som håller hög kvalitet och kommer från en familjeägd vingård i spanska Katalonien.

Än så länge finns OH! inte i hyllan på alla Systembolagets butiker men du kan enkelt beställa hem det till din närmsta butik, utan att det kostar något extra. Så här gör:

  1. Klicka HÄR för att komma till produkten på Systembolagets hemsida
  2. Scrolla ner till rutan ”Handla online” och välj ”Hämta i butik”.
  3. Välj sedan hur många flaskor du vill beställa, lägg i varukorgen och betala.
  4. När beställningen finns i butiken får du ett meddelande och kan hämta ut den.

Smidigare än så kan det knappast bli! Om du är nyfiken på OH! och vill läsa mer om vinet eller beställa hem det till din butik kan du göra det HÄR.

Nästa artikel