Så här har du aldrig upplevt den svenska fjällen – se bilderna från nya fjällresorten

Nästa år får den svenska fjällvärlden ett nytillskott – Idre North Park.
Planen är att fjällsemestern ska inkludera mer än bara utförsåkning och after ski, och inspirationen hämtas från de lyxiga amerikanska skidorterna Aspen och Vail.
– Det har saknats i den svenska fjällvärlden, säger Johan Kindblom, en av grundarna till Idre North Park.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Om drygt ett år kommer det unika fjällkonceptet Idre North Park att stå klart. Området ska helt förändra synen på hur en svensk fjällsemester ser ut genom en samlad central helhet som kan erbjuda allt man behöver och mer därtill. Med en kombination av eget boende och servicen från nybyggda North Park Hotel skapas ett nytt bekymmersfritt sätt att uppleva fjällen på – med en atmosfär likt den på lyxiga amerikanska skidorter, som man kanske hittills bara kunnat drömma om.

– Vår förebild har varit det bekymmersfria Aspen och den amerikanska upplevelsen med en Bloody Mary framför en sprakande brasa. Vi såg att det saknades en sammanhållen miljö i den svenska fjällvärlden och ville skapa ett helhetserbjudande som är ett mellanting av eget boende och serviceerbjudandet som hotell erbjuder, säger Johan Kindblom.

 

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Som ägare till ett boende i Idre North Park kommer man att ha tillgång till en mängd tjänster som alla ingår i serviceerbjudandet, när man vill.

Genom hotellet erbjuds bland annat concierge-service och hjälp med uthyrning av din bostad när du själv inte är där. För dig som älskar att kombinera aktiviteter med avslappning så lockar säkert ett dopp i den heta utomhuspoolen på hotellets tak, följt av en cocktail framför loungens sprakande brasa. Här finns även ett toppmodernt gym samt padelbana.

Svensk fjällsemester har länge varit synonymt med utförsåkning och after ski men kanske inte mycket mer än så. Idre North Park vill förhöja hela upplevelsen och låta dig kunna ta del av både fantastisk skidåkning i kombination med alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Faktum är att Idre har åtskilliga friluftsaktiviteter som går att ta del av även under sommarhalvåret, vilket gör att du kan njuta av en härlig semester året om. I de vackra sjöarna kan du fiska, paddla och bada och för golffantasten ligger Idrefjällen Golfklubb alldeles i närheten – med en golfbana som utsetts till Sveriges bästa och vackraste.

Redan nu kan man som potentiell köpare göra en intresseanmälan, och på så sätt bana väg för en modernare, och mer bekväm, fjällsemester framöver. Klicka här för att fylla i dina kontaktuppgifter redan idag och lämna en intresseanmälan före alla andra.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Nästa artikel