Sprakande intresse för Idre North Park – så kan du säkra din fjällbostad

Tusentals personer har redan anmält sitt intresse för en bostad i Idre North Park.
Men än finns chansen för nya intressenter att säkra sin lyxbostad i fjällområdet.
Nästa år är det dags för inflyttning – så här gör du för att ansöka.

Tusentals har visat intresse för North Park – säkra din fjällbostad här

För den som suktar efter en lite lyxigare fjällupplevelse – inspirerat av orter som Aspen och Vail – är Idre North Park som en skänk från ovan. Under våren 2022 slår man upp portarna med 130 bostäder och ett nybyggt hotell – skapat av de flerfaldigt prisbelönta arkitekterna KjellanderSjöberg – varifrån all service i området utgår.

Och konceptet tycks verkligen locka folk från hela landet.

Bara under de senaste veckorna har flera tusen personer skickat in intresseanmälningar, en siffra som vida överstiger de redan högt ställda förväntningarna.

– Det är förstås fantastiskt kul att se hur många som visar intresse för det här projektet. Vi har helt enkelt skapat ett område vi själva gillar. ett mellanting mellan det egna boendet och hotellet. Detta är något som fram till nu har det saknats i den svenska fjällvärlden. North Park har också en sammanhållen arkitektur av mer internationellt snitt än det traditionella svenska fjällbyggandet, säger Johan Kindblom, en av grundarna till Idre North Park.

Tusentals har visat intresse för North Park – säkra din fjällbostad här

Men trots de många intresseanmälningarna finns det fortfarande möjligheter att säkra sin plats i Idre North Park, lagom till nästa års skidsäsong. Så här går det till:

Det första man behöver göra är att klicka på den här länken för att komma till North Parks hemsida. Där får man fler detaljer om projektet och kan samtidigt se bilder på hur området är tänkt att se ut när allt är klart nästa vår. På hemsidan finns det även ett formulär där man enkelt skriver in sitt namn och grundläggande kontaktuppgifter.

I nästa fas blir man kontaktad av North Park och får då gå igenom vad man är intresserad av för typ av boende. Det finns lägenheter i tre olika storlekar samt två olika hustyper, och man går även igenom små detaljer kring bostadens utformning. När dessa detaljer är spikade, och man har genomfört själva bostadsköpet, kan man se fram emot att nästa vår få flytta in i sin nya fjällbostad.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om fördelarna med Idre North Park och se vilka förmåner som ingår i köperbjudandet.

Tusentals har visat intresse för North Park – säkra din fjällbostad här

Nästa artikel