Med 31 vårdcentraler i Stockholm finns Capio alltid nära sina patienter

I Region Stockholm finns det många olika vårdgivare. Det kan därför vara svårt att veta var och varför man ska lista sig på en vårdcentral. Men det finns många fördelar med att lista sig. Var tionde svensk har valt Capio och patientnöjdheten är hög – 96,5 procent anser att de blir bemötta med medkänsla och omsorg.

Gör ditt vårdval och lista dig här. Välkommen till Capio!

När man listar sig på en vårdcentral väljer man vilken vårdcentral man vill gå till när man är i behov av vårdtjänster. Att Capio har 31 vårdcentraler i Region Stockholm gör att det alltid finns en vårdcentral nära till hands.

För stockholmare som ofta pendlar långa sträckor under en arbetsdag kan det vara smidigt att kunna gå till vårdcentralen nära arbetet istället för nära hemmet. Capio har vårdcentraler över hela Stockholm. Bor man till exempel i Årsta men arbetar i Upplands Väsby så kan man enkelt lista sig på vårdcentralen i Väsby istället för att behöva stressa hem för sitt läkarbesök.

När man listar sig på en av Capios vårdcentraler får man också tillgång till en husläkare, vilket betyder att man får träffa samma läkare varje gång man besöker vårdcentralen. Det gör att många patienter känner sig tryggare i sina vårdkontakter och det skapar även en bättre kontinuitet och planering kring vården. I siffror från Capios kvalitetsindikator kan man se att Capios patienter upplever både att de får ett gott bemötande och god information vid sina vårdbesök. Även förtroendet för vårdcentralerna har ökat under det senaste året.

På Capios vårdcentraler kan man få hjälp med lättare akuta sjukdomar, skador och besvär. Men också med långvariga åkommor, vaccinationer och till exempel hjälp vid psykisk ohälsa. Det finns också ett digitalt alternativ, med svar inom 15 minuter, för den som inte kan eller vill ta sig till en vårdcentral.

För de som bor i Region Stockholm är det enkelt att lista sig på någon av Capios vårdcentraler. Det enda som krävs är att man är folkbokförd i Sverige och har ett mobilt BankID – listningen görs sedan enkelt via deras digitala vårdtjänster.

Klicka på länken nedan och gör som var tionde svensk redan har gjort – välj Capio som din vårdgivare.

Gör ditt vårdval och lista dig här. Välkommen till Capio!

Nästa artikel