Så vill Idre North Park ta Aspen till Sverige

En vecka per år i fjällen har varit en årlig tradition för många svenskarMen ökade krav på service och internationella influenser har inte slagit igenom i svenska fjällen – förrän nu.
Fjällkonceptet
Idre North Park hämtar inspiration från amerikanska skidorter som Aspen och Vail där upplevelse och service står i fokus.
– Man har sitt eget boende men ska kunna bli väl omhändertagen, när man vill, säger Johan Kindblom, en av grundarna till Idre North Park.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

I mer än ett halvt sekel har svenskarna vallfärdat till fjällen. Men tiderna förändras, och så även besökarnas önskemål och krav. Idre North Park vill tillgodose de nya behoven i form av kvalitet och komfort. Borta är rustika trästugor med långa avstånd och stress till pisterna, och istället erbjuds nybyggda hus med ett servicekoncept som för tankarna till amerikanska skidorter som Aspen och Vail.

Det som har saknats i den svenska fjällvärlden är en helhetsupplevelse och sammanhållen central miljö. Få har lyckats ta ett samlat stilgrepp kring ett helt område. Vi vill skapa ett lugn runt ett eget tydligt tilltal, säger Johan Kindblom.

Konceptet går ut på att man som husägare genom North Park Hotel – områdets knutpunkt – har del i ett sammansatt serviceerbjudande. Det innefattar naturligtvis allt praktiskt man kan tänka sig men även det som gör livet här extra bekvämt och roligt.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Hur låter till exempel en serverad brunch efter några timmars skidåkning på morgonen, följt av drinkar framför brasan och ett dopp i utomhuspoolen på hotellets tak? Idre North Park erbjuder en uppgraderad fjällsemester, där de mindre roliga delarna av klassisk fjällturism helt enkelt klippts bort. Kvar är friluftskänslan, valmöjligheterna och avkopplingen.

– Man ska ha sitt eget boende men kunna bli väl omhändertagen, när man vill. Det innebär städning, restaurang som är öppen året runt, tillgång till utomhuspool, gym, coworking area, och padelbana – men också administration av skötsel och uthyrning, samt uthyrning av exempelvis skidor, snöskoters och mountainbikes, Vi kommer även att ha ett levande program med tex bra yoga-instruktörer och andra som vi tror kan lägga till något värdefullt till vistelsen här säger Johan Kindblom.

Idre North Park slår upp dörrarna under våren 2022. Som bostadsägare väljer man själv om lägenheter på 50-70 kvadratmeter räcker, eller om man istället vill slå till på en villa där de varierande storlekarna öppnar för stor valfrihet. Bostäderna kommer vara tillgängliga från 1,9 miljoner kronor och uppåt.

Redan nu är det dock läge att agera om man känner intresse för någon av de 90 lägenheterna och 40 villorna. För att läsa mer om konceptet och anmäla intresse för North Park innan det är för sent – klicka på länken nedan och fyll i dina kontaktuppgifter redan idag. 

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Nästa artikel