Tusentals har redan gjort det – nu kan även du byta din hyresrätt mot en annan

Under hösten 2022 väntas konkurrensen på hyresrätter bli ännu tuffare, det kan därför vara en bra idé att påbörja lägenhetsletandet så snart som möjligt. Lägenhetsbyte.se hjälper varje år tusentals svenskar att byta bostad med varandra, i snitt pågår tio lägenhetsbyten varje dag.

Lägg upp din annons och få den matchad mot tusentals andra bostadsbytare. JUST NU: Testa gratis i fem dagar.

Vissa längtar tillbaka till stan medan andra vill ha ett större hem då livssituationen har förändrats. Det är inte det lättaste att hitta en lägenhet i dagens hårda bostads-klimat, och under hösten 2022 förväntas dessutom trycket på hyresrätter öka ännu mer. Bor du i hyresrätt har du fördelen att enkelt kunna byta din lägenhet på lägenhetsbyte.se.

Varje år använder 4500 svenskar sajten och varje dag byter i snitt tio personer lägenhet hos Lägenhetsbyte.se. Det enda som krävs för att du ska få byta din lägenhet är ett förstahandskontrakt och ett godkännande från din hyresvärd.

Lägg upp din annons och få den matchad mot tusentals andra bostadsbytare. JUST NU: Testa gratis i fem dagar.

Uppladdning av annons på lägenhetsbyte.se går smidigt och snabbt och snart kommer förslag på lägenheter efter dina önskemål att presenteras. I kontot på Lägenhetsbyte.se kan man lätt ställa in de olika sökalternativen efter specifika önskemål, som stadsdel, storlek och mycket mer, och sedan välja vilka byten som passar.

När Christina och hennes dotter efter fyra år i Hammarbyhöjden bestämde sig för att de båda ville tillbaka till stan, registrerade de en annons på Lägenhetsbyte.se, och hittade snabbt en lägenhet på Kungsholmen som passade dem.
”Att hjälpa min dotter att få en lägenhet, som mina föräldrar gjorde för en gång i tiden känns så fint”
-Christina.

Nu när Christinas dotter fyller 18 år och det snart är dags för henne att flytta hemifrån, känner sig Christina trygg i vetskapen om att det går smidigt och lätt att byta lägenheten på Kungsholmen till två mindre lägenheter via Lägenhetsbyte.se.

Lägg upp din annons och få den matchad mot tusentals andra bostadsbytare. JUST NU: Testa gratis i fem dagar.

Nästa artikel