- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

Tre steg: så fungerar Sveriges största bostadsbytartjänst

Varje år genomförs mer än 60 000 lägenhetsbyten i Sverige. Många av dem, cirka tio om dagen, sker på Sveriges största bostadsbytarsajt – Lägenhetsbyte. Att byta sin bostad på sajten är superenkelt – här är tre enkla steg som gör bytet krångelfritt.

Här kan du lägga upp din annons redan idag – ta chansen att hitta din match bland tusentals annonser. Just nu gratis i fem dagar.

1. Registrera dig och lägg upp en annons

Det första man behöver göra är att registrera den lägenhet man vill byta. Det gör man genom att lägga upp en annons på Lägenhetsbyte.se. Det är självklart upp till var och en hur kreativ man vill vara. Men att lägga lite tid på beskrivning och ta bra bilder på lägenheten brukar vara ett bra sätt att fånga andra bostadsbytares intresse. I annonsen skriver man även vad man är intresserad av att byta till, för att underlätta matchandet.

2. Annonsen matchas

När man lagt upp sin annons kommer Lägenhetsbyte att matcha den mot sina andra aktiva annonser. De har tiotusentals annonser från hela Sverige vilket gör urvalet väldigt brett och gör chanserna stora att de hittar något som passar. På detta sätt kommer man snabbt och enkelt i kontakt med personer som är matchar ens önskemål.

Här kan du lägga upp din annons redan idag – ta chansen att hitta din match bland tusentals annonser. Just nu gratis i fem dagar.

3. Skicka in en bytesansökan

När Lägenhetsbyte matchat ihop annonsen och med en annan och bägge parter är överens så är det dags att skicka in en bytesansökan. Detta är en process som sker med hyresvärden och det krävs en del insamling av dokument och kan ibland vara krångligt.

För den som inte vill eller kan sköta en sådan process kan Lägenhetsbyte hjälpa till. De har nämligen tagit fram en tjänst som hjälper till hela vägen.

Med Bytesansökan, som tjänsten heter, slipper man oroa sig för att något är fel i ansökan och dessutom tar de hand om kommunikationen mellan bytesparterna. På så sätt slipper man flera moment som ofta är tidskrävande och leder till stress.

Den som vill lägga upp en annons för bostadsbyte kommer till Lägenhetsbytes sajt via länken här under. Där klickar man sig även enkelt vidare till Bytesansökan om det redan är dags att flytta.

Registrera dig och lägg upp din bostadsannons redan idag – på Sveriges största sajt för bostadsbyten.

Nästa artikel