Testa Lägenhetsbyte.se gratis och få ett försprång bland bostadsbytarna inför hösten

Under hösten väljer många att flytta. För att ligga steget före i konkurrensen är det därför en bra idé för alla som är sugna på att byta bostad att ta tag i det redan i sommar. Bytessajten Lägenhetsbyte.se erbjuder just nu en fem dagars gratis provperiod. 

Sugen på att flytta? Förverkliga drömmen redan i höst och sök bland tusentals annonser på Lägenhetsbyte.se.
Klicka här för att skapa konto redan idag!

Hösten innebär en nystart för många. Man kanske har fått nytt jobb eller börjat plugga i en ny stad, fått tillökning i familjen eller så kanske man helt enkelt är sugen på en ny bostad efter sommarledigheten. 

Därför är det en bra idé att vända sig till Lägenhetsbyte.se – Sveriges största bytesajt för lägenhetsbyten – redan i nu och få ett försprång i konkurrensen inför hösten. Med över 13 000 annonser på sajten finns det något som faller alla i smaken. 

Med bara några knapptryck skapar man enkelt ett konto på Lägenhetsbyte.se och ställer in vilka önskemål man har och vilka byten som passar. Efter medlemmens önskemål parar sedan sajtens matchningsmotor medlemmens annons med potentiella byteslägenheter. Efter man har hittat sin perfekta match hjälper sedan Lägenhetsbyte.se till att förverkliga bytet vilket sparar tid åt de som byter bostad.  

Ligg steget före: Testa Lägenhetsbyte.se gratis i höst och skippa konkurrensen när flytthetsen drar i gång.
JUST NU gratis i fem dagar.

Det enda som krävs för att få byta sin bostad är att man har ett förstahandskontrakt och att hyresvärden godkänner bytet. Lägenhetsbyte.se hjälper till i processen genom verktyget Bytesansökan som ser till att din bytesansökan är komplett innan den skickas till hyresvärden. Skulle hyresvärden av någon anledning neka bytet kan man under vissa förutsättningar få tillstånd från Hyresnämnden. 

En av de tusentals användare med goda erfarenheter från bytessajten är Jonathan som hela tre gånger hittat sin drömbostad med hjälp av Lägenhetsbyte.se. Om sajten berättar han:
– Använt lägenhetsbyte vid tre flyttar. Kan inte annat än ge plattformen fem stjärnor!

Få ett försprång inför hösten och ta tag i flyttplanerna. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och annons på Lägenhetsbyte.se – och börja söka efter ditt nya hem. 

Nästa artikel