Så kunde Christina byta bostad flera gånger genom Lägenhetsbyte.se

Den som sitter på ett förstahandskontrakt för en hyreslägenhet i dag kan göra en riktigt fin ”bostadskarriär” utan att det kostar skjortan. Det vet Christina, medlem hos Lägenhetsbyte.se, som bytt bostad många gånger under sitt liv.

Dags att byta bostad? Testa Lägenhetsbyte.se gratis i fem dagar. Klicka här för att läsa mer.

Christinas första lägenhet som 17-åring i Stockholm fick hon 1989 via ett byte som hennes föräldrar gjorde. Som vuxen och gift bodde hon sedan 10 år på Södermalm innan hon och maken delade på sig och bytte fyrarummaren mot varsin tvåa genom en annons på Lägenhetsbyte.se.

Tillsammans med dottern flyttade Christina till Hammarbyhöjden strax söder om Stockholm, men efter fyra år i lägenheten kände de båda att de ville in till stan igen. Christina registrerade sig ännu en gång på den populära sajten – och fick snabbt en spännande matchning.
– Vi flyttade då till en etta på Kungsholmen. Efter ett tag kändes den dock för liten, säger hon.

Dags att byta bostad? Testa Lägenhetsbyte.se gratis i fem dagar. Klicka här för att läsa mer.

Sagt och gjort. En ny annons hos Lägenhetsbyte.se och även denna gång fick de en passande match. En tvårummare på västra Kungsholmen.
– Tjejen som bodde där sa ja på stående fot. Hon blev kär i lägenheten, säger Christina.

I dag har Christinas dotter hunnit fylla 18 år och vill snart flytta hemifrån. Då tänker Christina försöka sig på ett byte igen.
– Att hjälpa min dotter få en lägenhet som mina föräldrar gjorde en gång i tiden känns fint.

Sajten Lägenhetsbyte.se har hjälpt många svenskar som står inför nya livssituationer som kräver en annan bostad. I dag kan det kanske kännas osäkert att ta tag i bytandet. Men allting sköts digitalt genom sajten. Dessutom kan man till exempel boka in digitala visningar som ett första steg när man har fått en match. Det går enkelt via till exempel Google Hangout eller videoappen Skype.

Just nu är det väldigt hög aktivitet på Lägenhetsbyte.se med över 14 000 aktiva användare. Ju fler användare desto större chans att hitta sin nya drömbostad.

Dags att byta bostad? Testa Lägenhetsbyte.se gratis i fem dagar. Klicka här för att läsa mer.

Nästa artikel