Så kan matchningstjänsten hjälpa dig att byta bostad

Varje dag byter i genomsnitt tio personer bostad genom Lägenhetsbyte.se – antingen genom ett direktbyte, triangelbyte eller ett manuellt direktbyte.
Men vad betyder egentligen de olika begreppen – och hur kan de hjälpa dig att hitta en ny lägenhet?

Lägenhetsbyte.se hjälper varje år tusentals svenskar att byta boende. På deras sajt kan man hitta över 14 000 annonser där personer önskar att byta sin lägenhet mot en annan. Just nu kan man dessutom testa deras tjänst kostnadsfritt i fem dagar.

Dags att byta bostad? Testa Lägenhetsbyte.se gratis i fem dagar. Klicka här för att läsa mer.

Unik matchningsmotor
Med hjälp av matchningsmotorn på lägenhetsbyte.se så har det blivit enklare att hitta ett nytt boende. Den matchar önskemålen med potentiella bytesförslag och lägenheter, allt efter medlemmens önskan. I sitt konto kan man lätt ställa in de olika sökningsalternativen och välja vilka byten som passar. Det är enkelt, tidseffektivt och tryggt.

Lägenhetsbyte.se kan även ta hand om kommunikationen mellan bytesparter som är överens, något som sparar tid åt medlemmarna. Verktyget Bytesansökan säkerställer nämligen att din bytesansökan är komplett innan den skickas in till hyresvärden.

Olika typer av byten
1. Direktbyte
Innebär att två personer byter lägenheter med varandra.

2. Triangelbyte
Detta är det vanligaste sättet att byta lägenhet på. Tre personer byter lägenheter med varandra på ett enkelt och smidigt sätt. Lägenhet A byter till lägenhet B vars ägare byter till en annan lägenhet C som i sin tur byter till lägenhet A ¬– bytet går alltså runt som i en triangel.

3. Manuellt direktbyte
När två personer hittar varandras lägenheter utan att använda matchningsmotorn, och sedan byter lägenheter med varandra, kallas detta för ett manuellt direktbyte.

Tusentals svenskar är redan medlemmar på sajten och just nu kan man testa tjänsten helt gratis i fem dagar. Det enda man behöver göra är att gå in på lägenhetsbyte.se och fylla i sina uppgifter.

Enkelt, tidseffektivt, tryggt och säkert. Testa lägenhetsbyte.se gratis i fem dagar här!

Nästa artikel