Så kan man få ett försprång bland bostadsbytarna

Under 2022 väntas tusentals svenskar byta lägenhet med varandra, och konkurrensen kan bli tuff. Den som vill ha ett försprång bör därför börja sitt bostadsletande så fort som möjligt.
Hos populära tjänsten Lägenhetsbyte.se kan man registrera sig och testa gratis innan man blir medlem.

Kanske finns din drömbostad bland de 14 000 annonserna på sajten? Testa Lägenhetsbyte.se gratis i fem dagar. Klicka här för att komma igång.

Under 2022  kommer tusentals svenskar att byta bostad med varandra.
För den som bor i hyresrätt finns det en riktigt bra möjlighet att ge sig ut på bostadsmarknaden redan nu – och därmed få ett försprång på sina konkurrenter. Lägenhetsbyte.se, som genom åren hjälpt massor av svenskar att byta boende med varandra, låter nämligen alla nya kunder testa tjänsten gratis.

På lagenhetsbyte.se kan den som vill byta bostad lägga upp sin lägenhet och sedan leta bland 14 000 andra annonser efter den perfekta matchningen. På sajten finns hyresrätter från hela landet och det är många som lyckats göra det perfekta bytet.
– Att hitta rätt byte tog nu senast mindre än två månader, säger Annika från Göteborg som gjort tre byten via Lägenhetsbyte.se.

Även stockholmaren Magnus fick sin önskan uppfylld.
– Vi hade en trerummare på 80 kvadratmeter i Hornsberg i Stockholm och bytte till en gigantisk femrummare på 146 kvadratmeter i Vasastan, säger han.
Att bli medlem är enkelt och går att göra direkt i mobilen genom några enkla knapptryck.

LIGG STEGET FÖRE: Testa Lägenhetsbyte.se gratis i fem dagar och ge dig ut på bytesmarknaden redan nu. Kom igång här.